19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Red365.gr: ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Google Pixel 7 5G & Blackview 9800 σε τιμή… «σκάνδαλο»!

    Το Red365.gr είναι ένα online κατάστημα Κινητής Τηλεφωνίας και τεχνολογικών gadgets, το οποίο μας έχει συνηθίσει σε πραγματικά… «αχτύπητες» προσφορές! Με τεράστια ποικιλία από tech products, ασυναγώνιστη ποιότητα, προσφορές από… άλλο πλανήτη και τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης, το Red365.gr δεν είναι τυχαία η νούμερο ένα επιλογή των fans της υψηλής τεχνολογίας. Ως γνωστόν, οι ασυναγώνιστες προσφορές αποτελούν το μεγάλο ατού του Red365 και φέτος το Πάσχα, σας έχουμε δύο easter offers που κυριολεκτικά θα σας ξετρελάνουν (και θα σας βοηθήσουν να κάνετε Ανάσταση με… γεμάτο πορτοφόλι).

    Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε το εκπληκτικό Google Pixel 7, ένα high-end premium smartphone, το οποίο διακρίνεται για τις κορυφαίες επιδόσεις του και για την unique υποστήριξη από την ίδια την Google, λαμβάνοντας όλες τις σημαντικές ενημερώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια του Λειτουργικού Συστήματος. Το Pixel 7 θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως το απόλυτο mid-ranger, καθώς στην καρδιά του «χτυπάει» ένα πανίσχυρο Tensor G2 chipset, συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Κομψό και εξαιρετικά ελαφρύ (με βάρος μόλις στα 197 γραμμάρια) διαθέτει ένα panel 6.3 ιντσών, με AMOLED panel ανάλυσης FHD+, με εντυπωσιακό refresh rate στα 90Hz.

    Φυσικά, η Google δεν θα μπορούσε να μην προσέξει ιδιαίτερα και τα camera features της συσκευής της, με το Pixel 7 να αποδεικνύεται ένα υπερπολύτιμο εργαλείο δημιουργικότητας στα χέρια, κάθε φανατικού φίλου της mobile φωτογραφίας. Ειδικότερα, χρησιμοποιεί main camera στα 50MP, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από έναν ευρυγώνιο φακό στα 12MP, αλλά και έναν αισθητήρα για Super Res Zoom, ενώ η selfie cam των 10,8MP προσφέρει σούπερ αποτελέσματα! Τέλος, η Google έχει προσέξει πολύ και την αυτονομία του Pixel 7, προσθέτοντας ένα Extreme Battery Saving mode, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στη συσκευή να παραμείνει… “online” για περίπου 72 ώρες! Το μοναδικό Google Pixel 7 θα το βρείτε αποκλειστικά στο Red365.gr με τιμή στα 547 ευρώ (τελική τιμή).

    Εκτός όμως από το unique smartphone της Google, σε ασυναγώνιστη προσφορά μπορείτε να βρείτε το Blackview 9800 Pro, ένα «σκληροτράχηλο» rugged smartphone, το οποίο απευθύνεται στους φανατικούς φίλους της περιπέτειας. Φέροντας τα πιο υψηλά στάνταρ αντοχής που υπάρχουν, το 9800 Pro της Blackview είναι κυριολεκτικά ανίκητο στη φθορά, στο νερό (αδιάβροχο για βάθος 1.5 μέτρου και για 30 λεπτά), στη σκόνη, αλλά και στις πτώσεις! Με ειδική θερμική FLIR κάμερα που ανιχνεύει τη θερμότητα πρωί – βράδι, μπαταρία με χωρητικότητα στα 6580mAh που του προσφέρει standby 35 ημερών και ένα Helio P70 chipset με 6GB RAM Και 128GB storage, το υπερανθεκτικό smartphone της Blackview είναι «ανίκητο» και η ιδανική λύση για τους fans της extreme καθημερινότητάς. Στα 293 ευρώ που το βρήκαμε στο Red365.gr πρόκειται για… σκέτο «πειρασμό»!

    Για να τa αποκτήσετε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους υπευθύνους του καταστήματος στο Τηλέφωνο:  2107103575 ή να στείλετε mail στο sales1red365@gmail.com

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles