16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Red365.gr: Επιστροφή στο γυμναστήριο με το “ακαταμάχητο” HUAWEI WATCH GT 3 Pro

    Το καλοκαίρι βαίνει σταδιακά προς το τέλος του και τώρα ήρθε η ώρα να μπούμε ξανά σε πρόγραμμα, επιστρέφοντας στο γυμναστήριο. Ο Σεπτέμβριος παραδοσιακά αποτελεί «συνώνυμο» των νέων στόχων και τίποτα δε θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση περισσότερο από ένα smartwatch νέας γενιάς με ενισχυμένες λειτουργίες, όπως το HUAWEI WATCH GT 3 Pro.

    Αν θέλεις εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης, ισχύ, υψηλή απόδοση και ακαταμάχητο design, μπες σήμερα στο site του Red365.gr και ρίξε μια ματιά σε ένα από τα smartwatches της HUAWEI που έχει προκαλέσει πραγματικά αίσθηση. To HUAWEI WATCH GT 3 Pro Classic με διάμετρο 48mm και δερμάτινο λουράκι, διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 1,43 ιντσών με ανάλυση 466×466 pixels, 16 GB Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης και είναι συμβατό με Android και iOS.

    Αποτελεί έναν μοναδικό «βοηθό» για προπονήσεις σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αφού διαθέτει GPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμόμετρο, Παλμογράφο, Οξύμετρο, Πυξίδα, Θερμιδομετρητή, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών και κατάλληλο για κολύμβηση σε θάλασσα ή πισίνα. Ταυτόχρονα, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών και έρχεται με 4G – LTE, Bluetooth, NFC και Wi-Fi, για να μη χάνεις επαφή ακόμα και τις ώρες που περνάς πάνω στο διάδρομο. Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας του είναι 5 ημέρες, με αποτέλεσμα δύσκολα να… ξεμένεις όταν τη χρειάζεσαι και αυτή την περίοδο μπορείς να το αποκτήσεις σε μοναδική τιμή με ένα “κλικ” στον απόλυτο προορισμό για πάσης φύσεως gadget!

    Στο red365.gr θα βρεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων ήχου, air conditioner, ρολόγια, σκούπες robot, auto-moto gadgets, smart hub και gaming, ανακαλύπτοντας εύκολα την τηλεόραση, το κινητό, το tablet, τα αξεσουάρ ή το laptop που χρειάζεσαι χωρίς να ανατρέχεις σε δεκάδες ιστοσελίδες διαβάζοντας χαρακτηριστικά προϊόντων. Επισκέψου σήμερα την ιστοσελίδα εξασφαλίζοντας συμφέρουσες αγορές, φθηνά μεταφορικά, ασφαλείς πληρωμές και Live υποστήριξη με εκπρόσωπο για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυναμική η παρουσία της HMD Global στην IFA 2022! Νέα eco-friendly μοντέλα και μία Circular «βιώσιμη» συνδρομή, που σε επιβραβεύει όσο περισσότερο κρατάς το Nokia σου! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles