20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πόσα πράγματα μπορείς να εξομολογηθείς σε ένα meme; Ακόμα και φόνο

    Σας είναι γνώριμα τα Internet memes. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν από ζώα, πρόσωπα και πάνω τους γράφουμε διάφορα και τις μοιραζόμαστε στο διαδίκτυο. Ένα από τα τελευταία αγαπημένα memes, είναι η αρκούδα που εξομολογείται, ή, όπως θα την αναζητήσετε πιο εύκολα στο διαδίκτυο, Confession Bear. Αν και αυτό το meme έχει κυκλοφορήσει στο 9GAG ή το Reddit με αθώες συνήθως εξομολογήσεις, μία από αυτές ήταν … σοκαριστική:

    confession-bear-murder-650x0

    Ένας χρήστης του Reddit, ανέβασε τη δική του εξομολόγηση ότι ο σκότωσε τον φίλο της αδελφής του, που ήταν εθισμένος στη μεθαμφεταμίνη, χορηγώντας του μεγάλη δόση της ουσίας, όσο ήταν λιπόθυμος και ότι τη «γλίτωσε» γιατί οι αρχές κατέγραψαν τα αίτια θανάτου του ως από υπερβολική δόση.

    Δεν μπορεί κανείς να καταδικάσει κανένα από ένα Internet meme αλλά δεν παύει οι υπόλοιποι χρήστες του Reddit να έχουν κινητοποιηθεί ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη για ένα φόνο που πιθανόν να έγινε. Αντίθετα με τις αρχές του κοινωνικού δικτύου, οι υπόλοιποι χρήστες προχώρησαν σε doxing του χρήστη, στην αποκάλυψη δηλαδή της αληθινής ταυτότητάς του πίσω από το nick Naratto. Έτσι, αποκάλυψαν το όνομά του, το πρόσωπό του, τη δουλειά του και το προφίλ του στο Facebook.

    Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν έχουν επιληφθεί οι αρχές. Αλλά αναρωτιόμαστε: πόσα μπορείς να μοιραστείς σε ένα Internet meme;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles