14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Redmax: Πιστοποίηθηκε με το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018

    Η Redmax Technologies Ltd, με ξεχωριστή ικανοποίηση ανακοινώνει την πιστοποίηση της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018. Η πιστοποίηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της Redmax για υπηρεσίες υψηλών προτύπων ποιότητας και την προσήλωση της στην ασφάλεια όλων, ειδικά μέσα στις πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

    Η πιστοποίηση ISO 45001:2018 αφορά την λειτουργία και διαχείριση ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία. Η απόκτηση και διατήρηση της πιστοποίησης προϋποθέτει την αυστηρή τήρηση συγκεκριμένων πολιτικών μέσα στις οποίες αναγνωρίζονται όλοι οι υφιστάμενοι αλλά και δυνητικοί κίνδυνοι, στο εργασιακό περιβάλλον και καθιερώνονται μέτρα για την εξάλειψη, μείωση ή τον έλεγχο τους. Πολιτική της Redmax Technologies Ltd είναι να διασφαλίζει και να παρέχει υγιές, κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό της και όλους όσους επηρεάζονται από τις δραστηριότητες και τη λειτουργία της: πελάτες, επισκέπτες, προμηθευτές και συνεργάτες.

    Η πιστοποίηση αφορά τον ολοκληρωμένο κύκλο εργασιών της εταιρείας – από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τηλεπικοινωνιακά έργα μέχρι και την εμπορία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles