21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Redmi Note 10S: Έφτασε στη χώρα μας μαζί με σούπερ προσφορά από την Xiaomi!

    Η νέα σειρά Redmi Note 10 της ΧΙΑΟΜΙ στην Ελλάδα εμπλουτίζεται με την έλευση του εξαιρετικού Redmi Note 10S. Η συσκευή κυκλοφορεί και στη χώρα μας σε τρία απίθανα χρώματα (Pebble White, Ocean Blue, Onyx Gray) με 6GB RAM και 128GΒ εσωτερική μνήμη. Το Redmi Note 10S πρόκειται για μια συσκευή που είναι σχεδιασμένη για να καταπλήξει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users, θέτοντας νέα στάνταρ στην κατηγορία των mid-range smartphones. 

    Συγκεκριμένα, το Redmi Note 10S έρχεται με Super AMOLED οθόνη στις 6.43 ίντσες FHD+ μεγάλη πιστότητα χρωμάτων και υψηλή φωτεινότητα για καλύτερη απόλαυση θέασης, ενώ στην καρδιά του χτυπάει ένα οκταπύρηνο MediaTek Helio G95, το οποίο προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσες σε gaming και multitasking εφαρμογές. Και επειδή η φιλοσοφία του entertainment βρίσκεται στον πυρήνα του Redmi Note 10S η συσκευή φέρει θύρα ακουστικών και διπλά στέρεο ηχεία για μουσική απόλαυση σε τέλεια ποιότητα με κάθε τρόπο. Επιπλέον, το Redmi Note 10S έρχεται με τετραπλή ΑΙ κάμερα με κύριο φακό 64MP. Το σύνολο ολοκληρώνουν ένας υπερευριγώνιος φακός 8MP, ένας macro φακός 2MP και ένας τηλεφακός 2MP, για τις πιο όμορφες φωτογραφίες, ενώ διαθέτει μπαταρία 5000mAh με ταχεία φόρτιση στα 33W, προσφέροντας άφθονη ενέργεια, κάθε στιγμή ακόμη και εάν το χρησιμοποιείτε 24/7.

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ανέρχεται στα 269.9 ευρώ. Επίσης έως και την Τρίτη 1η Ιουνίου θα συνοδεύεται και με Early Bird Promo με δώρο τα ακουστικά Mi True Wireless Earphones 2 Basic.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles