20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Redmi Note 12 Discovery Edition: Απίστευτο! Full φόρτιση σε μόλις 9 λεπτά!

    Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετά χρόνια οι κατασκευάστριες εταιρείες επενδύουν στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη φόρτιση των mobile συσκευών, αναπτύσσοντας φορτιστές που μπορούν να μειώσουν όσο πιο πολύ γίνεται τους χρόνους φόρτισης. Πλέον, έχουμε φτάσει στο επίπεδο που τα 20 – 30 λεπτά είναι ένας εξαιρετικός χρόνος πλήρους φόρτισης. Ωστόσο, αυτό από ότι φαίνεται δεν είναι αρκετό για την Xiaomi, η οποία στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας σειράς Redmi Note 12 series, βάλθηκε να μας τρελάνει παρουσιάζοντας την τεχνολογία φόρτισης HyperCharge στα 210W (!), η οποία επιτρέπει σε ένα Redmi Note 12 Discovery Edition να πραγματοποιήσει μια πλήρη φόρτιση στο 100% μέσα σε μόλις 9 λεπτά!

    Αν μη τι άλλο αυτό πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα από τη στιγμή που η τεχνολογία HyperCharge της Xiaomi στα 120W και η SuperVOOC της Oppo 150W πετυχαίνουν μια πλήρη φόρτιση σε περίπου 15 λεπτά. Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs του, το Redmi Note 12 Discovery Edition διαθέτει στην καρδιά του ένα mid-range SoC Dimensity 1080, με ένα OLED display στις 6.67 ίντσες (2400 x 1080 pixels) και όσον αφορά το camera setup του διαθέτει έναν σένσορα στα 200MP (HPX Sensor που φέρει τη σφραγίδα της Samsung), μια Ultra-Wide camera στα 8MP, μια macro camera στα 2MP και μια selfie camera στα 16MP. Παράλληλα, το Redmi Note 12 Discovery Edition διαθέτει dual-SIM slots, dual speakers, ένα headphone jack στα 3.5mm, έναν πλευρικό σένσορα που λειτουργεί ως αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, NFC, θύρα ΙR και λειτουργικό Android 12. Όσον αφορά τη διαθέσιμη μνήμη RAM και το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, έρχεται με 8GB LPDDR4x RAM και 256GB UFS 2.2 storage.

    Όπως έκανε γνωστό η Xiaomi, το Redmi Note 12 Discovery Edition θα κοστίζει κοντά στα 330$. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles