16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ρεκόρ προβολών για το trailer του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

    Η ταινία της Marvel «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου του 2022. Το επίσημο trailer προβλήθηκε στο φετινό Super Bowl και, σύμφωνα με τα στοιχεία που κυκλοφόρησαν, έσπασε κάθε ρεκόρ προβολών. Το εν λόγω trailer ξεπέρασε τις 93 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες, ενώ στην 2η και στην 3η θέση βρέθηκαν τα trailers των Jurassic World: Dominion και The Lord of the Rings: Rings of Power, με 86 και 80 εκατομμύρια αντίστοιχα.

    Το νέο trailer της ταινίας

    Έχοντας έντονο το στοιχείο του horror (Sam Raimi είναι αυτός), το δεύτερο trailer του μάγου Stephen Strange μας βοηθάει να ρίξουμε μια πιο διεξοδική ματιά στα όσα συμβαίνουν στο κόσμο της νέας ταινίας, η οποία πρόκειται να ξεκλειδώσει το concept του πολυσύμπαντος, δημιουργώντας νέα story arcs τα οποία θα μας ταξιδέψουν σε νέα μονοπάτια φαντασίας. Εκτός από τον απίστευτα dark χαρακτήρα, την ιδιαίτερη παρουσία της Wanda, την εισβολή των σκοτεινών δυνάμεων στο Kamar-Taj  και την America Chavez (τη νέα ηρωίδα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Dr. Strange), το trailer μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά και αυτό γιατί ενδέχεται να σημαίνει την εισαγωγή των Χ-Men στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU)!

    Διαβάστε επίσης:

    Sonic: Έρχεται 3η ταινία και τηλεοπτική σειρά με τον Idris Elba

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles