15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Sonic: Έρχεται 3η ταινία και τηλεοπτική σειρά με τον Idris Elba

    Το Sonic the Hedgehog 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου, η Sega όμως ποντάρει, όπως φαίνεται αρκετά στο συγκεκριμένο ήρωα, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει επίσημα και την 3η ταινία. Οι περιπέτειες του Sonic όμως δεν αφορούν μόνο την κινηματογραφική του μεταφορά, αφού εκτός από τις 3 ταινίες, στα σκαριά βρίσκεται και μία live-action τηλεοπτική σειρά στην streaming υπηρεσία Paramount+ με πρωταγωνιστή τον Idris Elba, που θα επικεντρώνεται στον Knuckles.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η 3η ταινία του Sonic, καθώς και η πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια αξιοσημείωτη συνεργασία με την Paramount και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το franchise του Sonic the Hedgehog μαζί τους.

    Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για το franchise με την 2η ταινία να κυκλοφορεί τον Απρίλιο, καθώς και το Sonic Frontiers, το πολυαναμενόμενο παιχνίδι που θα έρθει αυτές τις γιορτές».

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν για την τηλεοπτική σειρά Halo

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles