14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ρεκόρ στην προπώληση εισιτηρίων για το Doctor Strange 2 – Εκτόπισε το Batman από την πρώτη θέση

    Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την επερχόμενη ταινία της Marvel Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ήταν αναμενόμενο ότι το Doctor Strange 2 θα “τραβήξει” κόσμο στις αίθουσες, βαδίζοντας στον ίδιο δρόμο με το Spider-Man: No Way Home.

    Όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία από τις προπωλήσεις, η ταινία κατάφερε να αφήσει πίσω της το Batman, αφού πούλησε τα περισσότερα εισιτήρια την πρώτη μέρα από οποιαδήποτε άλλη ταινία του 2022. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να αγγίξει τους αριθμούς του Spider-Man: No Way Home που έπιασε στο “άνοιγμα” τα 260 εκατ. δολάρια, αποτελώντας την πιο επιτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή μετά την πανδημία.

    Παρόλα αυτά, η τεράστια προσέλευση των fans αποκαλύπτει και τον ενθουσιασμό που επικρατεί ενόψει της πρεμιέρας, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μάϊου. Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει και στις ελληνικές αίθουσες, γι’ αυτό, όσοι πιστοί, κλείστε εγκαίρως εισιτήριο!

    Στην ταινία του Sam Raimi πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

    Δείτε το επίσημο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    “Σύννεφα” στην καριέρα του Γουίλ Σμιθ – Του κλείνουν την πόρτα Sony και Netflix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles