21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    “Σύννεφα” στην καριέρα του Γουίλ Σμιθ – Του κλείνουν την πόρτα Sony και Netflix

    Ο Γουίλ Σμιθ αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν αναγνωρισμένο και αγαπητό στο κοινό ηθοποιό. Όμως η αδυναμία του να συγκρατήσει την ψυχραιμία του τη βραδιά των Όσκαρ, όπως όλα δείχνουν, θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα του. Μετά το θεαματικό χαστούκι στον Κρις Ροκ, ο Σμιθ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας, όμως η ιστορία δε φαίνεται να σταματά εδώ. Οι συνεργασίες που είχε προγραμματίσει ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.

    Πιο αναλυτικά, πριν από μερικές ημέρες, η Sony ανακοίνωσε ότι “παγώνει” την ταινία Bad Boys 4, στην οποία είχε προγραμματιστεί να πρωταγωνιστήσει ο δημοφιλής ηθοποιός. Τώρα έρχεται και το Netflix να κλείσει την “πόρτα” στον Γουίλ Σμιθ, καθώς αναστέλλει την κυκλοφορία του επερχόμενου θρίλερ δράσης «Fast and Loose». Παρά το γεγονός ότι ο οσκαρικός (θα δούμε για πόσο) σταρ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Ροκ, δηλώνοντας μετανιωμένος για το περιστατικό, η βιομηχανία δείχνει ξεκάθαρα ότι καταδικάζει τη συμπεριφορά του, όχι μόνο με υποδείξεις αλλά και με διακοπή συνεργασιών.

    Σημειώνεται ότι ενδεχόμενη λήψη “πειθαρχικών μέτρων” εναντίον του θα συζητηθεί σε σύνοδο της Ακαδημίας στις 18 Απριλίου. Πολλοί στο Χόλυγουντ ζητούν από την Ακαδημία να επιβάλει κυρώσεις στον Αμερικανό σταρ για την πράξη αυτή βίας από σκηνής, η οποία επισκίασε την βραδιά απονομής των Όσκαρ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Doctor Strange 2 – Η Wanda στο επίκεντρο του νέου trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles