15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ren Zhengfei, ιδρυτής Huawei: Οι ΗΠΑ υποτιμούν τις δυνατότητές μας!

    Ο ιδρυτής της Huawei, Ren Zhengfei, δίνει τη δική του διάσταση στο θέμα που έχει προκύψει με το ban της εταιρείας από την Google, όσον αφορά μελλοντικές αναβαθμίσεις, υποβαθμίζοντας, ουσιαστικά, τη σημασία του.

    Ren Zhengfei

    Ο Ren πιστεύει ότι οι περιορισμοί δε θα επηρεάσουν την ανάπτυξη του Huawei 5G, σημειώνοντας ότι η αμερικανική κυβέρνηση “υποτιμά τις δυνατότητες της Huawei”.

    Ο 74χρονος ιδρυτής του κινεζικού κολοσσού δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο δεν μπορούσε να μη σχολιάσει κάτι στο οποίο έχει δοθεί αρκετή βαρύτητα στον τύπο από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε.

    “Σε μια τόσο σημαντική στιγμή, είμαι ευγνώμων στις αμερικανικές εταιρείες, καθώς συνέβαλαν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη της Huawei και έδειξαν τη συνειδητότητα τους στο θέμα” αναφέρει. “Από όσο γνωρίζω, οι αμερικανικές εταιρείες προσπαθούν να πείσουν την αμερικανική κυβέρνηση να τους αφήσει να συνεργαστούν με την Huawei… Χρειαζόμαστε πάντα chipsets που έχουν αναπτυχθεί στην Αμερική και δεν μπορούμε να είμαστε στενόμυαλοι αποκλείοντας αμερικανικά προϊόντα”.

    Ο Ren δε στέκεται, τέλος, ούτε στην επέκταση των 90 ημερών στις επιχειρηματικές σχέσεις της Huawei με τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η εταιρεία έχει ήδη έτοιμα εναλλακτικά σχέδια και είναι εδώ και καιρό προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles