20.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Renfield: Αποκαλύφθηκε ο κόμης Δράκουλας του Nicolas Cage

    Εδώ και αρκετό καιρό αναμέναμε να δούμε τη μεταμόρφωση του Nicolas Cage σε Δράκουλα, αφού η ταινία τρόμου «Renfield» θα συστήσει μια διαφορετική του εκδοχή που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Chris McKay, ο οποίος δημιούργησε μια ταινία που επικεντρώνεται στον Renfield, το πρωτοπαλίκαρο του Δράκουλα, και στην τοξική και εξαρτημένη σχέση που έχει με τον βρικόλακα.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν, εκτός από τον Nicolas Cage, ο Nicholas Hoult και η Αμερικανίδα ηθοποιός Awkwafina. Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου του 2023 στις αίθουσες και στο πλαίσιο αυτό, η Universal Pictures αποκάλυψε επιτέλους πλήρως τη νέα παραγωγή μέσα από το πρώτο επίσημο trailer.

    Δείτε το video παρακάτω:

    Διαβάστε επίσης: James Cameron: Γνωριμία με νέους πολιτισμούς στο Avatar 3 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles