13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Reon Pocket, ένα “wearable” air-condition από τη Sony!

    Οι θερμοκρασίες φέτος το καλοκαίρι σε πολλές περιοχές του κόσμου έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, απόρροια του προβλήματος της κλιματικής αλλαγής, για αυτό και οι Ιάπωνες της Sony αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, σχεδιάζοντας το Reon Pocket… ένα wearable air-condition, το οποίο το φοράς και… δροσίζεσαι (ή θερμαίνεσαι αναλόγως).

    Sony-Reon-Pocket

    Όχι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά για ένα υπαρκτό gadget (που σε αυτή τη φάση βρίσκεται υπό ανάπτυξη), το οποίο σύμφωνα με τους εμπνευστές του είναι η καλύτερη λύση για να επιβιώσετε τις υπερβολικά θερμές μέρες του καλοκαιριού (ή της πολύ κρύες νύχτες του χειμώνα)! To Reon Pocket τοποθετείται περίπου στο λαιμό (κάτω από τον αυχένα) και προσαρμόζεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο ρούχο και ελέγχεται από το smartphone σας, κάνοντας χρήση των ρυθμίσεων που προσφέρει η ειδική εφαρμογή. Φυσικά, το φορητό air-condition της Sony κοστίζει κάτι παραπάνω, καθώς το βασικό μοντέλο θα στοιχίζει περίπου στα 130 δολάρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Reon Pocket διαρκεί περίπου 90 λεπτά με μία πλήρη φόρτιση, για αυτό θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε με σύνεση. Η Sony για να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Reon Pocket τρέχει μια crowdfunding campaign στο επίσημο website της και μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο. Δείτε και το video με τη λειτουργία του Reon Pocket για να πάρετε μια… ανάσα δροσιάς!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles