20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρευνα αποκαλύπτει ότι οι κάτοχοι BlackBerry «δένονται» περισσότερο με το smartphone τους!

    Είναι γνωστό ότι η mobile τεχνολογία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, καθώς οι εταιρείες παρουσιάζουν διαρκώς νέες συσκευές με ανανεωμένα tech specs και αναβαθμισμένες δυνατότητες. Για αυτό και μία μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού δεν διστάζει να αλλάζει τη συσκευή του ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι users , οι οποίοι δένονται με το smartphone τους και δεν λένε να το αποχωριστούν με τίποτα… Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της Kantar Worldpanel, οι users που έχουν την τάση να μην αλλάζουν τη συσκευή τους και να την κρατούν παραπάνω είναι οι κάτοχοι BlackBerry!

    BlackBerry Phones

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Kantar, οι BlackBerry users κρατούν τα τηλέφωνα τους κατά μέσο όρο 32 μήνες, ενώ ο μέσος καταναλωτής κρατάει τη συσκευή του κατά μέσο όρο 22 μήνες, προτού αποφασίσει να προβεί στην αγορά ενός καινούργιου τηλεφώνου. Είτε για λόγους συμβολαίου (οι συνεργασίες με την BlackBerry διαρκούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα), είτε επειδή όπως και να το κάνουμε τα τηλέφωνα της BlackBerry είναι μία «κατηγορία» από μόνα τους, οι χρήστες των συγκεκριμένων συσκευών δεν λένε να τα αποχωριστούν με τίποτα! Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία της ίδιας έρευνας αναφέρουν ότι οι κάτοχοι των Microsoft Lumia αλλάζουν το κινητό τους μέσα σε 16 μήνες, ενώ οι κάτοχοι Samsung σε 18. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι iPhone users κατά μέσο όρο κρατούν το iPhone τους για περίπου 25 μήνες, ένα στοιχείο που σίγουρα μας προξενεί εντύπωση από τη στιγμή που η Apple συνηθίζει να κυκλοφορεί νέα iPhones κάθε χρόνο! Μπορεί η BlackBerry να μην είναι η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις και να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, όμως σε ότι έχει να κάνει την «αφοσίωση» των καταναλωτών… σκίζει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles