15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Capcom ανακοίνωσε το Resident Evil 2 Remake!

    Το όνομα Resident Evil είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του gaming, έχοντας στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του αποκτησει εκατομμύρια fans. Για αυτό λοιπόν και η είδηση ενός remake πάνω στο Resident Evil 2 δεν γίνεται να μην σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στους φίλους του δημοφιλούς gaming franchise.

    Resident Evil 2 Remake

    Πριν από καιρό η Capcom είχε ζητήσει τη γνώμη των fans πάνω στη δημιουργία ενός remake για το Resident Evil 2. Η gaming community του Resident Evil έδειξε να ανταποκρίνεται θερμά στο κάλεσμα, καθώς εκατοντάδες gamers έσπευσαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το τι θα θέλανε να δούνε σε μία αναβαθμισμένη σύγχρονη έκδοση του δεύτερου Resident. Με αυτή την κίνηση ήταν εμφανές ότι η Capcom είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας του remake, ώστο απέμενε η επίσημη επιβεβαίωση. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Capcom επέλεξαν έναν ξεχωριστό τρόπο για να ανακοινώσουν το Resident Evil 2 remake, ανεβάζοντας ένα video στο YouTube με πρωταγωνιστή τον producer Yoshiaki Hirabuyashi, ο οποίος φορώντας ένα χαρακτηριστικό T-shirt που έγραφε τις λέξεις «We Do It» ανακοίνωσε ότι η Capcom είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου remake. Δυστυχώς, στο εν λόγω video δεν ανακοινώθηκε το πότε θα δούμε το αναβαθμισμένο Resident, ωστόσο με το Resident Evil 0 να είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του 2016 κάτι μας λέει ότι το Resident Evil 2 remake θα αργήσει αρκετά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles