16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Resident Evil: Death Island: 3 δημοφιλείς χαρακτήρες συναντιούνται στο νέο trailer

    Τα Resident Evil 4 remake και Resident Evil Village VR2 δεν είναι τα μόνα που θα δούμε μέσα στο 2023, αφού η Sony Pictures Home Entertainment ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες το Resident Evil: Death Island, μια νέα CG ταινία που θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι.

    Η εταιρεία μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα πρώτο trailer, στο οποίο ο Leon Kennedy προσπαθεί να σώσει τον Dr. Antonio Taylor, ενώ ο Chris Redfield, άλλος ένας δημοφιλής πρωταγωνιστής του Resident Evil, έχει ξεκινήσει έρευνα στο San Francisco. Στη συνέχεια, τα πρόσωπα θα βρεθούν στο Alcatraz, γεγονός που εξηγεί τον τίτλο της ταινίας.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Σκηνοθέτης του επερχόμενου φιλμ είναι ο σκηνοθέτης του Assassin Classroom: Graduation Eiichirō Hasumi και το σενάριο υπογράφει ο Makoto Fukami. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Death Island αποτελεί sequel του Resident Evil: Vendetta, που κυκλοφόρησε το 2017.

    Διαβάστε επίσης:

    Έτοιμη για μάχη η Nina Williams στο Tekken 8 (gameplay trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles