21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτες ματιές στο εκρηκτικό Resident Evil: Umbrella Corps!

    Το σύμπαν του Resident Evil είναι εξαιρετικά πλούσιο και ανεξάντλητο, για αυτό και οι υπεύθυνοι της Capcom μπορούν να δημιουργούν διαρκώς νέους κόσμους που θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον των gamers. Ένας από αυτούς του νέους κόσμους είναι και το Resident Evil: Umbrella Corps, ένα multiplayer third-person shooter (με στοιχεία όμως first-person), το οποίο είναι εμπνευσμένο από το σύμπαν του Resident Evil.

    Umbrella Corps 1

    Ο τίτλος που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Tokyo Game Show βασίζεται στο μοντέλο του competitive online game και όπως έγινε γνωστό το βασικό concept είναι τα team-based matches, τα οποία θα διακρίνονται για τον καταιγιστικό τους ρυθμό (το game μοιάζει κάτι μεταξύ Counter-Strike και F.E.A.R)! Kάθε match θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις και θα είναι σύντομης διάρκειας, έτσι ώστε οι gamers να μην το βαριούνται ποτέ. Οι developers του Umbrella Corps αποκάλυψαν ότι στο παιχνίδι θα περιλαμβάνεται ένα σύστημα κάλυψης και στόχευσης, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να ελέγχουν απόλυτα σε ποιο σημείο θα καταλήγουν οι σφαίρες τους. Εκτός από την κλασική team-based αναμέτρηση, θα υπάρχουν και άλλα gameplay modes, τα οποία θα βάζουν στην εξίσωση και τα αγαπημένα zombies του Resident Evil.

    Umbrella Corps 2

    Το Umbrella Corps θα βασίζεται στην Unity game engine και πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του (αποκλειστικά ως digital download) στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική στις αρχές του 2016, με τιμή στα 29.99 ευρώ. Δείτε και το gameplay video που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον τίτλο που κάτι μας λέει ότι θα αγαπηθεί αρκετά από την κοινότητα των gamers και τους fans του Resident Evil…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles