13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Resident Evil Village: Νέο info, trailer και demo μια ανάσα πριν το release!

    Το Resident Evil Village είναι αυτή τη στιγμή δικαίως ένα από τα πιο hot games του 2021 και αυτό είναι κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να φανεί και από τα εκατοντάδες cosplays της σαγηνευτικής Lady (αχ…) Dimitrescu. Πέραν όμως της σχεδόν «τρίμετρης» βαμπιρέλας, το Resident Evil Village φιλοδοξεί να προσφέρει το ίδιο πετυχημένο μείγμα αυθεντικού τρόμου και δράσης που μας χάρισε και το Resident 7 και όλο με αυτό διανθισμένο με next-gen visuals που κόβουν την ανάσα.

    Στο πρόσφατο Resident Evil Showcase, η Capcom θέλει να μας δώσει ένα «ορεκτικό» πριν από το κυρίως πιάτο, για αυτό και λίγο πριν την κυκλοφορία του Village στις 7 Μαΐου, όπως έγινε γνωστό μας περιμένει ένα νέο demo, όπως επίσης και ένα νέο trailer. Συγκεκριμένα, το νέο demo θα είναι playable σε   PS5, PS4, Xbox Series X / S, Windows PC (Steam) και Stadia την 1η Μαΐου, με τους gamers να έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις περιοχές του χωριού και του κάστρου για 60 λεπτά. Ωστόσο, ειδικά για τους PS4 και PS5 users υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν το demo πιο νωρίς και συγκεκριμένα τα Σαββατοκύριακα  17 και 18 Απριλίου και 24 με 25 Απριλίου, σε ειδικά demo weekends με διάρκεια 30 λεπτά.

    Εκτός από το demo, η Capcom κυκλοφόρησε και το 4ο trailer στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι και το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω (ναι έχει κι’ άλλο Lady Dimitrescu), ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Mercenaries mode, το οποίο ήταν πάγιο αίτημα των fans και περισσότερα για αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε στο trailer που ακολουθεί.

    Επιπλέον, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα τον πίνακα που ακολουθεί και αφορά στο performance του παιχνιδιού σε διαφορετικά συστήματα και σε διαφορετικές scenarios (με ενεργοποιημένο ray tracing κ.λπ).

    Σε άλλα νέα, η Capcom ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα VR remake για το Resident Evil 4, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Oculus Quest 2 και για το οποίο θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες στις μέρες που ακολουθούν. Δείτε ολοκληρωμένο το Resident Evil Showcase στο video που ακολουθεί… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles