15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ρέθυμνο: Απόδραση στην πόλη και τις ομορφιές του νομού

    Μία ακόμη πανέμορφη πόλη για ειδυλλιακές βόλτες. Ανεβείτε στο ενετικό κάστρο Φορτέτσα, όπου μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε, μεταξύ άλλων, και θεατρικές παραστάσεις, για μοναδικές στιγμές μαγείας.


    Στο νομό θα βρείτε πολλές ακόμη επιλογές, όπως η βενετική εκκλησία στο μοναστήρι του Αρκαδίου, η Μονή Πρέβελη με την παραλία στις εκβολές του ποταμού Κουρταλιώτη, ενώ μη χάσετε το Σπήλαιο Σφεντόνη στα Ζωνιανά, τις μαγευτικές παραλίες στον Άγιο Παύλο, την Τριόπετρα, το Ροδάκινο και τα παραθαλάσσια χωριά του Πλακιά και της Αγίας Γαλήνης. Στη βόρεια ακτογραμμή του νομού, θα βρείτε την παραλία της Επισκοπής, που είναι η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία του νησιού. Στο Οροπέδιο της Νίδας, στα βουνά του Ψηλορείτη, θα συναντήσετε το σπήλαιο Ιδαίο Άντρο, το οποίο εικάζεται ότι ήταν ο τόπος που γεννήθηκε ο Δίας.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Aerial Tank Series
    Καλοκαίρι… μουσική

    Η αύρα του καλοκαιριού τώρα και σε ένα ζευγάρι headphones. Τα πιο μοντέρνα ακουστικά που έχετε δει στη ζωή σας είναι σχεδιασμένα ώστε να σας προσφέρουν την υψηλότερη ακουστική εμπειρία. Με περιστρεφόμενα μαξιλαράκια αυτιών με ελατήριο επιστροφής, μαλακό εύκαμπτο στήριγμα κεφαλής και δύο καλώδια: ένα για τυπικές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και ένα με μικρόφωνο για iPhone, Blackberry κ.ά.
    www.directed.gr

    Θήκη μπράτσου για iPhone 4/4S
    Ελευθερία κινήσεων

    Η απόδρασή σας στο βουνό χρειάζεται τα αξεσουάρ που θα διευκολύνουν τη χρήση των gadgets σας. Ένα από αυτά είναι η θήκη για iPhone 4/4S που βλέπετε και η οποία σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε στο μπράτσο σας. Είναι κατασκευασμένη από υλικό PU, νεοπρένιο και χρήση Velcro, ενώ είναι αδιάβροχη για να μη σας προβληματίζει εκείνο το… ρυάκι που πρέπει να περάσετε.
    www.netphone.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    Picksan
    Και τέρμα τα κουνούπια

    Έχουν δημιουργηθεί από τον καθηγητή Mehlhorn (Πανεπιστήμιο Dusseldorf) τον πιο γνωστό Γερμανό Ζωολόγο και Παρασιτολόγο και έχουν περάσει όλα τα απαραίτητα ποιοτικά τεστ ανάλογα με αυτά που περιέχουν DEET. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο απωθητικό σπρέι για τα κουνούπια, κατάλληλο για ενήλικες αλλά και παιδιά, που προσφέρει προστασία έως και για 6 ώρες, αλλά και το απωθητικό κουτί για τα κουνούπια, που μπορεί να διώξει τα κουνούπια από δωμάτια, σκηνές και οχήματα.
    www.elovari.gr


    FCVP 102
    by Vassilia Paraskeva

    Για τις βόλτες σας στην πόλη το καλοκαίρι, διατηρώντας την κομψότητα και το στιλ σας. Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια από φιλοτεχνημένο δέρμα, με τυρκουάζ χάντρα. Με συνολικό μήκος 10,50 εκατοστά.
    www.fashioncrack.gr

    Οι γυναίκες του Αυγούστου
    Ζωή Μπελούκα


    Όταν κάθονταν και οι πέντε στις πολυθρόνες της αυλής και το μυαλό χαλάρωνε τις αντιστάσεις του, ήθελαν να μοιραστούν και αυτά που κρατούσαν κλειδωμένα, προφυλαγμένα από αδιάκριτα μάτια και αυτιά. Τις χώριζαν πολλά, αλλά τις ένωνε η φιλία. Τουλάχιστον στο παρελθόν και στο παρόν. Στο μέλλον; Ποιος μπορεί να πει πόσο σίγουρο είναι το μέλλον; Εξάλλου, όπως έλεγε κάποιος που ήξερε, «οι άντρες πρέπει να έχουν παρελθόν και οι γυναίκες παρόν. Το μέλλον είναι και για τους δύο αβέβαιο». Η Ευτυχία, η Μαρίζα, η Βίκη, η Φωτεινή και η Χαρά: πέντε γυναίκες που ερωτεύονται, χαίρονται, πληγώνονται, χτίζουν μαζί και χώρια τα όνειρά τους. Τα γνωρίζει όμως όλα η καθεμιά για την άλλη; Θα ξεγυμνωθεί ο εαυτός τους, όταν ο πόνος εμποδίσει τις αναμνήσεις; Είναι ο χρόνος ο καλύτερος γιατρός; Και αν είναι έτσι, γιατί όταν η θύμηση ξαναζωντανεύει λόγια, ψέματα και πάθη, αυτός ο γιατρός απουσιάζει;
    www.kastaniotis.com

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles