18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Retro Nostalgia mode: ΟΝ! Η LEGO φημολογείται ότι ετοιμάζει ένα Atari 2600 set!

    To Atari 2600 κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί ως η κονσόλα που τα ξεκίνησε όλα, καθώς στα τέλη των 70s έφερε μια πραγματική επανάσταση στο gaming. Σχεδόν 40 δεκαετίες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που το κυκλοφόρησε το Atari 2600 και σίγουρα έκτοτε έχουν συμβεί πολλά, ωστόσο η ρετρό αγάπη… μένει για πάντα, για αυτό και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που μας έρχονται από φανατικούς φίλους των LEGO, η γνωστή εταιρεία που «ειδικεύεται» στα θρυλικά τουβλάκια πρόκειται μέσα στο καλοκαίρι να κυκλοφορήσει ένα ειδικό LEGO σετ, το οποίο θα αφορά την εμβληματική gaming console της Atari.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το εν λόγω playset θα διαθέτει ένα buildable Atari VCS deck, μαζί με μια σκηνή από το μυθικό Pitfall της Activison, τον τίτλο του David Crane που αποτέλεσε ένα από τα πρώτα μεγάλα blockbusters στον κόσμο του gaming. Μάλιστα, εάν τελικώς επαληθευτούν οι φήμες το συγκεκριμένο LEGO playset θα προσφέρει και κίνηση… μέσω της ρέπλικας του Joystick του Atari. Οι insiders κάνουν λόγο ότι η τιμή του θα ανέρχεται περίπου στα 170 ευρώ και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη κονσόλα, η οποία περνάει στο φανταστικό σύμπαν των LEGO, καθώς το 2020 η γνωστή εταιρεία είχε κυκλοφορήσει ένα set του εμβληματικού NES, το οποίο πέραν της LEGO version της κονσόλας περιλάμβανε μια old-school TV και ένα Super Mario Bros. Game Pak.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles