22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Reuters: H Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει μοντέλα στις 4,7 και 5,7 ίντσες

    Ακόμη ένα δημοσίευμα που αφορά μελλοντικές εκδόσεις του iPhone, αυτή τη φορά από το Reuters. Επικαλούμενο πολλαπλές πηγές, το γνωστό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι η Apple εξετάζει, για την επόμενη χρονιά, την κυκλοφορία εκδόσεων του iPhone με διαστάσεις 4,7 και …5,7 ίντσες, ενώ, φέτος, προσανατολίζεται στην κυκλοφορία του iPhone 5S, αλλά και ενός οικονομικού μοντέλου, διαθέσιμου σε διάφορα χρώματα.

    apple

    Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η εταιρεία, βλέποντας την τάση της αγοράς αλλά και την κυκλοφορία μεγαλύτερων μοντέλων από εταιρείες όπως η Samsung, σκέφτεται και αυτή το λανσάρισμα μεγαλύτερων σε διαστάσεων συσκευών, χωρίς, βέβαια, κάποια από αυτές να είναι έτοιμη να ανακοινωθεί φέτος.

    Σημειώνοντας ότι κανένα από τα σχέδια της Apple δεν είναι τελικά, οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να σκέφτεται να ανακοινώσει μέσα στη χρονιά το iPhone 5S, το οποίο οι έως τώρα φήμες θέλουν να περιλαμβάνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και ένα πιο οικονομικό iPhone κατασκευασμένο από πλαστικό, το οποίο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε πέντε ή έξι χρωματικές επιλογές. Η οικονομική έκδοση του iPhone εξετάζεται να κυκλοφορήσει σε τιμή που θα φτάνει τα 99 δολάρια (χωρίς, ωστόσο, να έχει διευκρινιστεί αν αυτή θα είναι η τελική τιμή του προϊόντος ή η τιμή επιδότησης από κάποιο δίκτυο). Επιπλέον, σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει επιλέξει την Foxconn για την συναρμολόγηση του 5S και την Pegatron για το οικονομικό iPhone.

    Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως στο Cupertino έχουν αρκετές σκέψεις για τις επόμενες συσκευές τους, τις οποίες περιμένουμε να συγκεκριμενοποιήσουν, ώστε να δούμε τις νέες τους (διαφορετικές) προτάσεις στην αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles