13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Reuters: το επόμενο Nexus 7 έρχεται τον Ιούλιο και θα κάνει 149 δολάρια!

    nexus_7

    Ξέρουμε ότι η Google ετοιμάζει μία νέα έκδοση του Nexus 7, του δημοφιλούς «μικρού» της tablet και νέες πληροφορίες από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters τοποθετούν το λανσάρισμά του τον ερχόμενο Ιούλιο. Η αναφορά για την πιθανή τιμή του, όμως, είναι αυτή που μας κάνει να «ξεσηκωνόμαστε»: 149 δολάρια. Μέσω Google Play τουλάχιστον και στις χώρες που μπορεί κανείς να ψωνίσει.

    Το Reuters επικαλείται πηγές που έχουν επαφή με το προϊόν και αναφέρουν ότι η Google στοχεύει να διαθέσει 6-8 εκατομμύρια συσκευές με το λανσάρισμα. Η τελική τιμή δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν και ψιθυρίζεται εντόνως αυτή των 149 δολαρίων, για να χτυπηθεί στα ίσια το Kindle της Amazon, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 159 δολάρια.

    Η Asus θα συνεχίζει να κατασκευάζει τα Nexus 7 με τη διαφορά πως ο επεξεργαστής δεν θα είναι πια Nvidia Tegra, αλλά κάποιος (δεν ξέρουμε ακόμα ποιος) της Qualcomm.

    Αν γίνει αυτό που επικαλείται το Reuters, τότε, για άλλη μία φορά θα μιλάμε για μία τίμια και καλή Androidσυσκευή που θα βάζει τα γυαλιά σε όλους τους άλλους κατασκευαστές. Ακόμα και σε περιπτώσεις αγορών όπως της Ελλάδας που οι τιμές διαφέρουν κατά κάμποσο από αυτές που λανσάρει η Googleγια αγορές μέσω του GooglePlay. Για να δούμε… το GoogleI/Oείναι κοντά και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τότε, τον Μάιο

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles