13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ReVolt A1: Νέος πολυφορτιστής που λύνει για πάντα το πρόβλημα της φόρτισης των συσκευών σας

    Το απαραίτητο αξεσουάρ που θα εξαλείψει για πάντα το πρόβλημα της φόρτισης των συσκευών σας, παρουσίασε πρόσφατα η Prestigio. Πρόκειται για το πολυφορτιστή ReVolt A1, μια νέα ασύρματη βάση φόρτισης που μπορεί να φορτίζει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Είναι συμβατός με όλες τις συσκευές που φέρουν θύρες micro USB, Type C και Lightning όπως Apple iPhone, AirPods, Apple Watch και οποιοδήποτε άλλο μοντέλο smartphone που υποστηρίζει το πρότυπο Qi.

    O πολυφορτιστής της Prestigio χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχεδιασμό, είναι άνετος στη χρήση και σας επιτρέπει να φορτίσετε το smartphone σας σε κάθετη ή οριζόντια θέση. Διατίθεται σε χρώμα γκρι μεταλλικό και είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ. Τέλος, σημειώνεται ότι ο ReVolt A1 έρχεται με το πιο πρόσφατο πρότυπο Qi και διαθέτει πιστοποιητικά CE και RoHS.

    ‘’Είναι ένα απαραίτητο και μοντέρνο αξεσουάρ για το γραφείο μου, διότι μπορώ να φορτίσω ταυτόχρονα πολλές συσκευές. Καθώς φορτίζει το κινητό μου τηλέφωνο πάνω στην ασύρματη βάση, ταυτόχρονα μπορώ να μιλώ σε ανοικτή ακρόαση χωρίς να μπλέκομαι με καλώδια. Λόγω των υποχρεώσεων που έχω χρησιμοποιώ αρκετές ώρες το κινητό μου εν ώρα εργασίας, όμως ποτέ δεν ανησύχησα για τον αν ξέχασα το φορτιστή στο σπίτι’’ δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής , ASBIS Kypros Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles