21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Revolut CEO: “Από χώρα σε χώρα, θα εξασφαλίσουμε τραπεζικές και εμπορικές άδειες ανά τον κόσμο”

    CEO Revolut Nik Storonsky

    Τους σχεδιασμούς του για τη σύσταση μιας ευέλικτης ομάδας ικανών στελεχών με κύρια αρμοδιότητα την εξασφάλιση τραπεζικών, εμπορικών και πιστωτικών αδειών σε νέες αλλά και σε υπάρχουσες αγορές, ξεκινώντας με το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Revolut, Nik Storonsky.

    Η νέα αυτή ομάδα θα είναι υπεύθυνη για την εξ ολοκλήρου υλοποίηση της διαδικασίας απόκτησης άδειας –  ξεκινώντας από την επαφή με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, τους εταίρους και τους ρυθμιστές, φτάνοντας μέχρι την εκτέλεση συγκεκριμένων παραδοτέων που απαιτούνται για την απόκτηση άδειας. Με την κίνηση αυτή η Revolut φιλοδοξεί να προχωρήσει γρηγορότερα στην επόμενη φάση των παγκόσμιων σχεδίων της, καθώς αποσκοπεί να γίνει μια πραγματική παγκόσμια τράπεζα.

    Σε αρχικό στάδιο η όλη διαδικασία πρόσληψης θα επικεντρωθεί στη σύνθεση μιας υψηλής λειτουργικής ομάδας αδειοδότησης. Οι ρόλοι που θα συνθέτουν τον πυρήνα της ομαδας ειναι, Capital, Liquidity and Financial Modelling Manager, a Licence Business Planning Manager, a Licence Project Manager for Banking, a Licence Project Manager for Trading and a Global Head of Licence Operations.

    Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut, Nik Storonsky,αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε .“Η δημιουργία αυτής της ομάδας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αναζητούμε, κατά προτίμηση, ανθρώπους που έχουν προηγούμενη εμπειρία στην εξασφάλιση τραπεζικής ή εμπορικής άδειας και θα πρέπει να είναι αρκετά τεχνικοί και άνετοι να εργάζονται σε ένα πολύ γρήγορο περιβάλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles