25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Revolut: Βετεράνοι της τραπεζικής βιομηχανίας διορίστηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο

    revolut

    Στον διορισμό δύο βετεράνων της τραπεζικής βιομηχανίας στο διοικητικό της συμβούλιο προχώρησε πρόσφατα η Revolut. Πρόκειται για τον Bruce Wallace, πρώην Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων στη Silicon Valley Bank (SVB), ο οποίος διορίστηκε ως μη εκτελεστικός διευθυντής και Chairman of Risk and Compliance Committee της Revolut. Ο κ. Wallace κατά τη διάρκεια της θητείας του στη SVB, οδήγησε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και την τεχνολογία της παγκόσμιας τραπεζικής πλατφόρμας SVB, εκτός των συνόρων της εταιρείας, πετυχαίνοντας μια παγκόσμια επιτυχία και εδραιώνοντας την εταιρεία σε νέες αγορές.

    Πριν από την ένταξη του στο δυναμικό της SVB το 2008, ο κ. Wallace πέρασε πάνω από 20 χρόνια στο Wells Fargo στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου διοργάνωνε διάφορες επιχειρηματικές λειτουργίες, όπως Commercial Banking Operations, Retail Risk and Fraud Operations, Payment Services, and Treasury Management Operations.

    Παράλληλα, με τον  διορισμό του κ. Wallace, η Caroline Britton, προσχώρησε επίσης στο διοικητικό συμβούλιο της Revolut,  ως τέταρτος μη εκτελεστικός διευθυντής. Η κ. Britton αποχώρησε πρόσφατα από το ρόλο της ως Audit Partner στο λογιστικό κολοσσό, Deloitte, μετά από πάνω από 30 χρόνια υπηρεσίας. Η κ. Britton έχει επίσης διοριστεί ως πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Revolut. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στην Deloitte, η ίδια διαχειρίστηκε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πελατών, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών παραγόντων τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε διεθνείς αγορές.

    Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της  Revolut, Nik Storonsky αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε “Η απόφαση για την πραγματοποίηση αυτών των διορισμών και οι πρόσληψης εκτελεστικών στελεχών δεν έγινε τυχαία. Ακολούθησε μια εκτεταμένη περίοδο αναζήτησης του κατάλληλου συνδυασμού τεχνικής άλλα και οικονομικής εμπειρογνωμοσύνης. Όλοι οι διορισμοί των συμβουλίων έγιναν μόνο μετά από μια εξαντλητική περίοδο έξι μηνών, ώστε να διασφαλιστεί ότι τόσο η εταιρεία όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευθυγραμμίζονται με την εντυπωσιακή στρατηγική και το φιλόδοξο όραμα που έχουν όλοι στην Revolut”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles