18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Rhinoshield: Γνώρισε τα αξεσουάρ και τις θήκες smartphone της εταιρείας

    Τι ξέρεις για τη Rhinoshield; Γνώρισε τα προϊόντα που διαθέτει, τις καινοτομίες του brand, καθώς και τις μοναδικές λειτουργίες που προσφέρει στους χρήστες της και σίγουρα θα γίνει μία από τις αγαπημένες σου tech επιλογές.

    Τι είναι αυτό που κάνει τις θήκες κινητών Rhinoshield να ξεχωρίζουν;

    Η τεχνολογία ShockSpread™. Οι θήκες Rhinoshield είναι κατασκευασμένες με το υλικό ShockSpread™, το οποίο είναι αρκετά σκληρό και καθιστά σχεδόν αδύνατον να σπάσει. Οι θήκες είναι δοκιμασμένες σε “στρατιωτικά πρότυπα” και απορροφούν κραδασμούς και πτώσεις άνω των 3 μέτρων. Παρ’ όλο, που πρόκειται για προστατευτικές θήκες, είναι εξαιρετικά ελαφριές και εύχρηστες. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τη δική σου θήκη Rhinoshield, ανάμεσα σε απίστευτες συλλογές, όπως είναι η SolidSuit, η Mod NX, η CrushGuard NX κ.α.

    Επιπλέον, πέρα από τις ανθεκτικές και στιλάτες θήκες που προσφέρει, το brand είναι γνωστό και για τα Rhinoshield parts. Πρόκειται για τα ανταλλακτικά buttons και rims, τα οποία έρχονται σε πληθώρα χρωμάτων για να διαλέξεις τα αγαπημένα σου. Το iPhone σου θα είναι πάντα ανανεωμένο και in fashion με τις συνδυαστικές αλλαγές χρωμάτων των συγκεκριμένων part και θα μοιάζει πάντα σαν καινούργιο. Τα Rhinoshield rims είναι διαθέσιμα και για Apple Watches.

    Η Rhinoshield είναι ένα brand που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας για τις κινητές συσκευές. Έτσι, για τη προστασία του smartphone σου έχει δημιουργήσει μία σειρά από camera lens protectors για να εξασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια της κάμερας του κινητού. Με RhinoShield™ Impact Resistant Technology τα τζαμάκια προσφέρουν αντικραδασμική προστασία και θωρακίζουν από γρατζουνιές, πτώσεις και φθορές της καθημερινότητας.

    Ως μοναδικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, το Mozik σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις δικά σου τα αυθεντικά και ποιοτικά αξεσουάρ του γνωστού και κορυφαίου brand. Στο Mozik.gr θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ Rhinoshield για να εξοπλίσεις το αγαπημένο σου smartphone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles