14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Rihanna γίνεται η «top digital singles artist» όλων των εποχών και το γιορτάζει με ένα «ανάρμοστο» clip

    Η ψηφιακή εποχή έχει κάνει… ψηφιακή και τη μουσική και ο κόσμος έχει στραφεί πλέον ξεκάθαρα σε διαδικτυακές μουσικές υπηρεσίες streaming & download. Και κάπως έτσι, η επιβράβευση για τον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη όσον αφορά τα digital singles ανήκει στη Rihanna, σύμφωνα με ανακοίνωση του RIAA (Recording Industry Association of America).

    Η super star από τα Barbados γίνεται η πρώτη που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια “song certifications” και βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Ακολουθούν η Taylor Swift με 88 εκατομμύρια και η Katy Perry με 78 εκατομμύρια.

    rihanna

    Σε άλλα νέα και… γιορτάζοντας την ανακοίνωση, η Rihanna “χάρισε” στους fans της ένα video για το κομμάτι “Bitch Better Have Μy Money”, άκρως τολμηρό και προκλητικό, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να πούμε πως “πέφτουμε από τα σύννεφα” με την επιλογή της. Με τη σημείωση του NSFW και του ότι το video περιέρχει τολμηρή γλώσσα, ερωτικές σκηνές και βία, αν επιθυμείτε να το δείτε, μπορείτε να πατήσετε το play. Στο video συμμετέχει κι ο πρωταγωνιστής του Hannibal, Mads Mikkelsen.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles