18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η RIM οργάνωσε την «διαμαρτυρία» έξω από το Apple Store στην Αυστραλία και όχι η Samsung!

    Θυμάστε την προηγούμενη εβδομάδα που εμφανίστηκε ένα βίντεο με ένα flashmob έξω από ένα κατάστημα της Apple στην Αυστραλία; Ένας τεχνολογικός συντάκτης που βρέθηκε τυχαία εκεί, είδε ξαφνικά ένα μαύρο λεωφορείο να σταματά έξω από το κατάστημα και περίπου 50 ανθρώπους ντυμένους στα μαύρα, να κρατούν πλακάτ και να φωνάζουν έξω από το κατάστημα Apple “Ξυπνήστε”!
    Όλοι μα όλοι πίστευαν πως ήταν μέσα στα πλαίσια του επιθετικού marketing που έχει υιοθετήσει η Samsung, εν αναμονή της παρουσίασης του Samsung Galaxy SIII την Πέμπτη 3 Μαΐου Κι όμως! Η Samsung δεν είχε καμία σχέση με αυτό!

    Αν και είχε οριστεί η 6η Μαΐου για μία συνέντευξη τύπου στην Αυστραλία για να αποκαλυφθεί ο εμπνευστής και ο σκοπός αυτής της κίνησης, η Καναδική RIM αναγκάστηκε να παραδεχτεί, μέσω της εταιρείας δημοσίων σχέσεων που έχει στην Αυστραλία πως αυτοί οργάνωσαν τα flashmobs και στις 6 Μαΐου θα αποκαλύψουν την συζήτηση που θέλουν να ξεκινήσουν με αυτό τον τρόπο στην Αυστραλία.

    Την αποκάλυψη έκανε το MacWorld Australia και το κατάφερε αναλύοντας τον κώδικα του site της καμπάνιας και τους οδήγησε στη RIM Αυστραλίας. Οι ίδιοι εικάζουν πως και ο τεχνολογικός συντάκτης που βρέθηκε «τυχαία» στα καταστήματα και ανέβασε τα βίντεο στο YouTube ήταν επίσης «πληρωμένος» από τη RIM, καθώς έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διάφορες καμπάνιες για την εταιρεία

    Τώρα, εύλογα σκέφτεται κάποιος: Είναι καλό αυτό για την RIM; Είναι καλό, όταν αγωνίζεται να επιβιώσει, όπως όλοι οι παραδοσιακοί κατασκευαστές κινητών τον τελευταίο καιρό, να «χτυπάει» τους ανταγωνιστές της; Μήπως θα έπρεπε να δαπανήσει χρήματα και χρόνο για να ανακαλύψει τρόπους να καλύψει τις ανάγκες των πελατών που χάνει μέρα με τη μέρα; Την Παρασκευή το βράδυ θα δούμε το σκεπτικό της, τουλάχιστον στην Αυστραλία…

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles