17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Westworld: Στις 26 Ιουνίου η πρεμιέρα της 4ης σεζόν

    Μετά από δύο περίπου χρόνια χωρίς καμία εξέλιξη, η δημοφιλής σειρά Westworld επανέρχεται για την 4η σεζόν. Το sci-fi δράμα του HBO θα κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου, όπως αποκάλυψε ένα νέο teaser trailer που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες.

    Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που “επισκεφτήκαμε” τον αλλόκοτο κόσμο του Westworld, αφού η 3η σεζόν έριξε “αυλαία” το Μάιο του 2020, όμως η σειρά έχει ένα κοινό που αγωνιά για τη συνέχεια.

    Στο video, υπό τη μελωδία του τραγουδιού «Perfect Day» του Lou Reed, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τους χαρακτήρες που υποδύονται οι Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul και Angela Sarafyan.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/_-0MwZPWKD4

    Διαβάστε επίσης:

    House of the Dragon: Κυκλοφόρησε το νέο trailer της σειράς που θα «σπάσει τα κοντέρ» το καλοκαίρι (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles