19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    RiseTech Pitching Sessions: Speak with Impact

    RisEtech pitching Sessions (1) (1)

    Θέλεις να πάρεις επανατροφοδότηση σχετικά με την ιδέα σου ή την νεοφυή επιχείρησή σου (startup) από διεθνούς φήμης ειδικούς, επενδυτές και άλλους επιχειρηματίες;

    Η RiseTech Media διοργανώνει το πρώτο RiseTech Pitching Session στη Λεμεσό και σας καλεί να παρευρεθείτε. Στόχος των συγκεκριμένων δωρεάν εκδηλώσεων είναι να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την παρουσίασή σας και να πάρετε συμβουλές πως να παρουσιάσετε την ιδέα ή την startup σας σε επενδυτές ή πιθανούς συνεργάτες. Καλεσμένος στην εκδήλωση για να παρουσιάσει ένα 40λεπτο «pitching masterclass» είναι ο Peter Hopwood. O Peter Hopwood έχει ζήσει σε 7 διαφορετικές χώρες και έχει εκπαιδεύσει επιχειρηματίες στο Ντουμπάι, Σαγκάη, Νέα Υορκη, Άμστερνταμ στο να αφηγούνται ξεκάθαρες ιστορίες που κάνουν τη διαφορά. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τη δική σας startup ή ιδέα και να πάρετε επανατροφοδότηση από διεθνούς φήμης ειδικούς, επενδυτές και άλλους επιχειρηματίες. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ελίζα Λουκαίδου, Διευθύντρια του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Deloitte θα παρουσιάσει τον επιταχυντή Ιδεών ARIS, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

    Ο ιδρυτής της RiseTech Media Panis Pieri αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση: “Το Κυπριακό οικοσύστημα καινοτομίας και startups στην Κύπρο έχει ανάγκη αυτές τις εκδηλώσεις ούτως ώστε οι νεαροί επιχειρηματίες να βελτιώσουν τις δεξιότητες παρουσίασης των ιδεών και προιόντων τους σε επενδυτές. Σε συνεργασία λοιπόν με το ARIS Accelerator αποφασίσαμε να αρχίσουμε αυτές τις δωρεάν εκδηλώσεις που συνδυάζουν ευκαιρίες δικτυώσης αλλά έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα παράλληλα. Οι εκδηλώσεις θα είναι στην Αγγλική γλώσσα. Όταν κτίζεις μια νεοφυή επιχείρηση που θέλει να βγει σε παγκόσμιες αγορές, πρέπει να μπορείς να παρουσιάσεις στα Αγγλικά. Σας περιμένουμε!”

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο επιταχυντή ιδεών ARIS, που έχει ιδρυθεί από τη Deloitte και την Τράπεζα Κύπρου στην Λεμεσό, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 6.30μμ.

    Ατζέντα  

    6.30 – 7.00 Eγγραφές – Καλωσόρισμα

    7.00 – 7.20 Presenting ARIS | A Really Inspiring Space

    7.20 – 7.30 RiseTech Media: Hack your growth with data-driven digital marketing tactics!

    7.30 – 8.15 Speak with Impact – Psychological Insights to Engage, Influence & Gain Trust with Your Audience by Peter Hopwood, Global Speaker Coach – TEDx Coach

    Ο Peter θα παρουσιάσει μια 40λεπτη ομιλία-masterclass για να αναπτύξετε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περισσότερο αντίκτυπο όταν παρουσιάζετε. Θα παρουσιάσει ιδέες και πρακτικές για όσους θέλουν να επικοινωνούν καλά μπροστά σε ένα πλήθος και στην κάμερα. Πολύτιμες πρακτικές τεχνικές φωνής, παρουσίας και γλώσσας του σώματος για την τόνωση της αξιοπιστίας, την επιρροή και την ομιλία με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

    8.15 – 9.00 Παρουσιάσεις των ιδεών και νεοφυών επιχειρήσεων σας για επανατροφοδότηση.

    Παρουσιάστε την ιδέα σας για 2 λεπτά και πάρτε επανατροφοδότηση από τον Peter Hopwood, Ελίζα Λουκαίδου, Victoria Kostic-Nola και Panis Pieri.

    9.00 – 10.00 Δικτύωση

    Εγγαφείτε σήμερα και σας περιμένουμε στην Λεμεσό για μια διασκεδαστική και δημιουργική εκδήλωση που θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι στην παρουσίαση ιδεών σας σε επενδυτές.

    Δωρεάν εισιτήρια εδώ http://bit.ly/rtpitchingsessions1 και ακολουθείστε τα νέα μας μέσω του #RiseTechEvents.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles