21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ρίξε μια ματιά στον κόσμο τον… όπλων του Battlefield 1!

    Η εταιρία DICE έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες ένα νέο gameplay του Battlefield 1, το οποίο παρουσιάζει μερικές από τις επιλογές σε όπλα, τις οποίες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν οι παίχτες όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, στις 21 Οκτωβρίου 2016 στα Xbox One, Origin για PC και PlayStation 4.

    ψωχψω

    Το Battlefield 1 ταξιδεύει τον παίχτη σε πολλές και ποικίλες περιοχές σε μια προσπάθεια να βρει τον δρόμο του μέσω συναρπαστικών μαχών. Από σκληρές αστικές μάχες σε πολιορκημένες πόλεις της Γαλλίας, μέχρι μάχες σε μεγάλες ανοιχτές περιοχές στις Ιταλικές Άλπεις και ξέφρενες μάχες στις ερήμους της Αραβίας, ο παίχτης θα ανακαλύψει έναν κόσμο σε πόλεμο μέσω μιας καμπάνιας γεμάτης από περιπέτεια.

    Για μια αληθινή εμπειρία multiplayer, ανέβα στους ουρανούς και πάρε μέρος σε μάχες υψηλών οκτανίων γύρω από συναρπαστικά τοπία, ή ξεκίνα μια ναυμαχία σε μικρή απόσταση από τη στεριά και πάρε μέρος σε μερικές από τις μεγαλύτερες μάχες που έχουν γίνει ποτέ, καθώς οι μεγάλες αυτοκρατορίες συγκρούονται με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία.

    Στην ιστορία, που διαδραματίζεται με φόντο τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, γίνε μάρτυρας της γέννησης των μοντέρνων πολεμικών επιχειρήσεων, γνώρισε όλο τον στρατιωτικό εξοπλισμό με νέα μηχανήματα και όπλα, που δημιουργήθηκαν για να πάρεις το πάνω χέρι κατά τη διάρκεια του πιο τεχνολογικά αποκλίνοντος πολέμου. Νιώσε την ένταση καθώς το Battlefield 1 εκμεταλλεύεται πλήρως αυτό το πλούσιο οπλοστάσιο για να μεταφέρει την μοναδική εμπειρία στους φαν του, αλλά με μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles