16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Robert Downey Jr: Αφιερωμένη στη σχέση πατέρα και γιου η νέα του ταινία

    Έχουμε συνηθίσει τον δημοφιλή ηθοποιό Robert Downey Jr να ερμηνεύει “σκληρούς” χαρακτήρες που κατορθώνουν να έχουν τη ζωή τους υπό έλεγχο, αυτό όμως δε θα συμβεί στο επόμενο εγχείρημά του που έρχεται να αποκαλύψει μια πιο προσωπική, ευαίσθητη πλευρά.

    Πιο αναλυτικά, στο ντοκιμαντέρ «Sr.», που έκανε πρεμιέρα  στο Telluride Film Festival, ο γνωστός ηθοποιός στρέφει την προσοχή στη σχέση με τον πατέρα του, όταν εκείνος είχε προσβληθεί από τη νόσο του Πάρκινσον. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Κρις Σμιθ, είναι μία συγχώνευση δύο προσεγγίσεων. Ο Ρόμπερτ Πρεσβύτερος σκηνοθετεί την τελευταία του ταινία καθώς ο Τζούνιορ τον ακολουθεί κάνοντας ένα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2021 στα 85 του χρόνια. Το «Sr.» είναι αφιερωμένο στη δια βίου δέσμευση πατέρα και γιου και στην εξερεύνηση της ταραχώδους σχέση του Ρόμπερτ του Πρεσβύτερου και του Τζούνιορ.

    «Είναι ένα είδος μίας ιστορίας λύτρωσης χωρίς αίσιο τέλος, αλλά είναι αστείο. Και αυτές είναι οι αγαπημένες μου ιστορίες», είπε ο ηθοποιός μετά την προβολή της ταινίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλη νίκη για το Arcane! Έγινε η πρώτη animated streaming σειρά που κερδίζει Emmy

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles