24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Robocop Rogue City: Μικρή καθυστέρηση στο release, αλλά και… νέο καταιγιστικό trailer!

    Oi fans της χρυσής εποχής των 80s – 90s είχαν μεγαλώσει με τον Robocop, τον εμβληματικό ρομποτικό αστυνομικό που θεωρείται pop culture icon. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Robocop δεν θα μπορούσε παρά να κινητοποιεί το ενδιαφέρον των (μικρών και μεγάλων) fans του sci-fi, αλλά και των game developers, για αυτό και εδώ και καιρό το Rogue City ένα game που είναι αφιερωμένο στον ήρωα που ενσάρκωσε στην μεγάλη οθόνη ο Peter Weller μας έχει τραβήξει την προσοχή.

    Το Rogue City παρουσιάζει το παρηκμασμένο Detroit του μέλλοντος, με τους gamers να αναλαμβάνουν το ρόλο του Alex Murphy, ο οποίος μέσα από την ρομποτική στολή του προσπαθεί να ανακαλέσει στη μνήμη του την χαμένη ανθρώπινη υπόσταση του. Το publishing του πολλά υποσχόμενου τίτλου έχει αναλάβει η Nacon και το αρχικό πλάνο έκανε λόγο γιο release στις αρχές του καλοκαιριού του 2023, ωστόσο όπως έγινε γνωστό η περιπολία στους δρόμου του Detroit πήρε παράταση για τον προσεχή Σεπτέμβριο. Έτσι λοιπόν, για να γλυκάνει την αναμονή, η Nacon κυκλοφόρησε νέο gameplay footage, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τα κατορθώματά του εμβληματικού ρομποτικού αστυνομικού, στον οποίο μάλιστα ο εμβληματικός Peter Weller χαρίζει για μια ακόμη φορά τη φώνη του… Καθίστε αναπαυτικά, πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles