11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Roccat Kulo Surround USB [Βίντεο-παρουσίαση]

    Η Roccat μας έχει συνηθίσει σε αξεσουάρ και περιφερειακά κορυφαίας ποιότητας και το νέο της headset, Kulo, είναι ακριβώς αυτό. Μιλάμε για ένα 7.1 σύστημα με σούπερ ποιότητα κατασκευής, μίνιμαλ design και ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Έρχεται σε δύο εκδόσεις: μία που περιλαμβάνει μια εξωτερική (συνδέεται μέσω USBκάρτα ήχου και μία χωρίς αυτή –στη διάθεσή μας είχαμε, όπως θα δεις και στο βίντεο τέρμα κάτω, την έκδοση με την κάρτα ήχου.

    kulo-splash

    Ας αρχίσουμε από το ζουμί, τον «κράχτη» του headset που δεν είναι άλλος από την περίφημη τεχνολογία 7.1. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Αν ακούς κάποιο κομμάτι, παρακολουθείς μια ταινία ή σειρά, ή παίζεις κάποιο παιχνίδι, ο ήχος του οποίου έχει εγγραφεί με τεχνολογία 7.1, τότε ετοιμάσου να απολαύσεις μια σούπερ-ντούπερ εμπειρία –αφού τα ακουστικά με την αυξομείωση της έντασης και την προσθήκη βάθους στον ήχο, θα σου χαρίσουν μια εξ’ ολοκλήρου… τρισδιάστατη εμπειρία! Σε διαφορετική περίπτωση θα ακούς ό,τι ακούς σε εξαίρετη ποιότητα στέρεο.

    Η ποιότητα κατασκευής των ακουστικών είναι αξιοσημείωτη, ειδικά αναλογιζόμενος κανείς ότι το βάρος τους είναι μικρότερο των 180 γραμμαρίων! Αν και δεν «αγκαλιάζουν» το αυτί, προσφέρουν ικανοποιητική απομόνωση ήχου ενώ προσωπικά κρατώ και το γεγονός ότι όσες ώρες κι αν τα φόρεσα, δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση τα αυτιά μου να ιδρώνουν ή να μουδιάζουν. Πέραν των ακουστικών, υπάρχει και μικρόφωνο (οι άλλοι σε ακούν «καμπάνα») με λειτουργία αυτόματης σίγασης όταν το σηκώνεις επάνω (aka όταν το μαζεύεις), ενώ το μακρύ καλώδιο φέρει και –έναν κομματάκι άκομψο- ρυθμιστή έντασης.

    Το έξτρα που κερδίζει τις εντυπώσεις δεν είναι άλλο από την εξωτερική κάρτα ήχου η οποία δέχεται ακουστικά και μικρόφωνο (σε θύρες των 3,5 χιλ.) και βγάζει USB για μια ακόμα ποιοτικότερη εμπειρία! Στη συσκευασία, τέλος, θα βρεις ένα δεύτερο σετ μαλακών επικαλυμμάτων καθώς και κωδικό που θα σου εξασφαλίσει πρόσβαση στο «πριβέ» τμήμα του site της Roccat. Με τιμή που παίζει στα 79,99€, το Kulo είναι ένα «τίμιο» headset που υπόσχεται αρκετά και πραγματοποιεί περισσότερα. Ένας φιλότιμος στρατιώτης στον πόλεμο της καθημερινής σου διασκέδασης…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles