18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ρόδος: Στο νησί των ιπποτών

    Τι να πει κανείς γι’ αυτό το νησί, που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα μας; Υπερβολικά τουριστική, ειδικά το καλοκαίρι, αλλά πανέμορφη και με άπειρες επιλογές για κάθε στιλ διακοπών, η Ρόδος είναι ένας ξεχωριστός προορισμός για το καλοκαίρι σας.

    Η Παλιά ή Μεσαιωνική Πόλη συγκαταλέγεται από την UNESCO στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Αν και πολυσύχναστη, θα σας εντυπωσιάσει με τα τείχη του Κάστρου, που αποτελούν ένα θαυμάσια δείγμα οχυρωματικής του 14-15ου αιώνα. Στην Παλιά Πόλη ξεχωρίζει το Παλάτι των Μεγάλων Μαγίστρων, ένα ιδιαίτερα επιβλητικό κτίριο που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε. Κάντε μια βόλτα ακόμη στη Λίνδο ένα από τα πιο όμορφα χωριά του νησιού όπου επιβάλλεται να ανεβείτε στην ακρόπολη, στην Καλλιθέα με τον πανέμορφο όρμο με τα φοινικόδεντρα και τις εγκαταστάσεις των λουτρών της ή στην περίφημη κοιλάδα με τις Πεταλούδες.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Nikon D3200
    Με φακό 24MPixels και υποστήριξη Wi-Fi module

    Μία entry-level DSLR πρόταση από τη Nikon με… Wi-Fi αέρα που κάνει τη διαφορά. Η νέα D3200 διαθέτει ανάλυση 24.2MPixels σε συνδυασμό με έναν EXPEED 3 επεξεργαστή που προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες και άψογη απόδοση των χρωμάτων. Η κάμερα μπορεί τώρα να «αιχμαλωτίσει» έως και 1080p video στα 30 frames, ενώ διαθέτει μία οθόνη LCD 3 ιντσών 920K dot. Η D3200 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με το WU-1a Wi-Fi module που πωλείται ξεχωριστά και σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε την κάμερα με το smartphone σας. Αγοράζοντάς το, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας μία δωρεάν εφαρμογή ώστε να χειρίζεστε τη μηχανή από αυτό. Συνεργάζεται με Android κινητά (έκδοσης 2.3 και πάνω), ενώ, αργότερα μέσα στη χρονιά, θα είναι διαθέσιμη και η iOS έκδοση της εφαρμογής.
    www.damkalidis.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    Ashbury Slide Machine Brown Tortoise
    Cool εμφάνιση και προστασία



    Για να κινείστε με στυλ και χωρίς προβλήματα και το φετινό καλοκαίρι. Με φακό Carl Zeiss CR-39 και 100% προστασία από ακτίνες UVA και UVB.
    www.21kifissia.com

    Μια φορά κι ένα καλοκαίρι
    Μεταξία Κράλλη

    Μέσα σ’ ένα καλοκαίρι τρεις ερωτικές ιστορίες θα πλεχθούν κάτω από τον ήλιο. Τρία ζευγάρια θα συναντηθούν, θα ενωθούν και θα συγκρουστούν με πάθος. Και οι λίγοι αυτοί μήνες θα σημαδέψουν για πάντα τη ζωή τους.
    www.psichogios.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles