19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Rogue Squadron: Νέα ταινία Star Wars με την υπογραφή της Patty Jenkins!

    Μπορεί οι προβολείς μοιραία να έπεσαν πάνω στις νέες live action σειρές Star Wars που θα φιλοξενηθούν στο μέλλον στη πλατφόρμα Disney+, ωστόσο το “menu” της πρόσφατης ενημέρωσης των επενδυτών της Disney είχε και… Star Wars ταινία! Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η Lucasfilm έχει βάλει μπρος τις μηχανές για να ετοιμάσει μια ακόμη κινηματογραφική ταινία εμπνευσμένη από το πλούσιο σύμπαν του Star Wars. Το Rogue Squadron αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 και στη σκηνοθετική καρέκλα θα κάθεται η Patty Jenkins, η οποία συνέδεσε το όνομα της με την τεράστια επιτυχία της Wonder Woman!

    Το Rogue Squadron για τους “μη μυημένους” στο σύμπαν του Star Wars πρόκειται για το πιο ξακουστό σμήνος της συμμαχίας των Επαναστατών, το οποίο αποτέλεσε τον φόβο και τρόμο των διαστημικών σκαφών της Empire. Σε αυτή τη φάση είναι άγνωστο το story του, καθώς είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το οτιδήποτε, παρόλα αυτά η Jenkins μας (η οποία αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που θα σκηνοθετήσει ταινία Star Wars), μας έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής στο παρελθόν, για αυτό και πραγματικά ανυπομονούμε! Μάλιστα, λόγω του γεγονότος ότι ο πατέρας της ήταν πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και ότι η ίδια λατρεύει το Star Wars, αυτοί οι δύο λόγοι θα την ωθήσουν ώστε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό! Όπως όλα δείχνουν θα έχει τη Δύναμη μαζί της!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles