19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    #roofbreakup. Η ξεκαρδιστική καταγραφή ενός χωρισμού μέσω Twitter…και τα ηθικά διδάγματα

    Ο κωμικός Kyle Ayers απολάμβανε τη θέα της Νέας Υόρκης από την ταράτσα του κτιρίου στο οποίο διαμένει όταν τη γαλήνια στιγμή διέκοψε ο τσακωμός ενός ζευγαριού.

    Ο Ayers αποφάσισε στιγμιαία να καταγράψει «ζωντανά» το ερωτικό καβγαδάκι μέσω Twitter και να το κοινοποιήσει στους 5000 ακολούθους του δημιουργώντας παράλληλα το hashtag #roofbreakup το οποίο έγινε viral.

    roofbreakup

    Η αλήθεια είναι πως τα ακόλουθα tweets βγάζουν πολύ γέλιο (όσο ενοχικά κι αν ένιωσα πως κατά κάποιο τρόπο παρακολουθούσα ένα ζευγάρι από την κλειδαρότρυπα) αλλά το χαμόγελο εύκολα παγώνει μόλις διαπιστώσεις πως οι περισσότερες ατάκες έχουν στοιχεία déjà vu, αφού λίγο ως πολύ ανάλογες δηλώσεις έχουμε κάνει όλοι σε φάσεις χωρισμού.

    Η αιτία της διένεξης είναι αρκετά συγκεχυμένη καθώς στην πορεία προέκυπταν διάφορα ζητήματα αλλά φαίνεται πως το κεντρικό θέμα ήταν αν το ζευγάρι τελικά θα συζούσε.

    Τα highlights του #roofbreakup ήταν πολλά όπως φρόντισε ωστόσο να ενημερώσει τους ακολούθους του ο ίδιος ο Ayers ο άντρας δεν σταμάτησε να ρωτάει, σε διάφορες φάσεις του τσακωμού, αν τελικά θα παράγγελναν πίτσα. Φιλική συμβουλή προς τη γυναίκα: Μα, πας να βρεις το δίκιο σου όταν ο άντρας είναι με άδειο το στομάχι;

    pizzaaa

    Διαβάστε για το έπος του #roofbreakup αναλυτικά στο That’s Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles