22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φουντώνουν οι φήμες για νέο iPhone με display στις 4 ίντσες!

    Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες εταιρείες (μεταξύ αυτών και η Apple) έχουν στραφεί σε συσκευές που το μέγεθος της οθόνης τους ξεπερνάει τις 4 ίντσες. Μιλώντας για την Apple, η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε κάποιο iPhone με display στις 4 ίντσες ήταν πριν από 2 χρόνια (5s και 5c). Εάν βέβαια ανήκετε στους λάτρεις των πιο «συμμαζεμένων» smartphones τότε οι φήμες που έχουν βγει το τελευταίο διάστημα στην επιφάνεια μάλλον σας ενδιαφέρουν, καθώς αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η Apple μέσα στο πρώτο μισό του 2016 να κυκλοφορήσει μία πιο μικρή έκδοση του iPhone 6.

    iPhone-6c-concept-by-nbspMartin-Hajek

    Σύμφωνα με τον γνωστό blog Mac Otakara (που στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι αρκετά έγκριτο), το νέο iPhone βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής. Μάλιστα, όπως τονίζεται εκτός από το 4ιντσό display το φημολογούμενο iPhone θα διαθέτει στο εσωτερικό του ένα Apple A8 chipset (που φιλοξενείται στο εσωτερικό των iPhone 6 και 6 Plus), μία σημαντικά βελτιωμένη κάμερα με FaceTimeHD, με το φημολογούμενο μοντέλο να αποτελεί ουσιαστικά μία σημαντικά αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone 5s. Αν και οφείλουμε να εξετάσουμε με σκεπτικισμό οποιαδήποτε φήμη αφορά ένα νέο iPhone, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να δούμε εάν τελικά οι συγκεκριμένες φήμες έχουν κάποια λογική βάση. Πάντως τα iPhone 6c concepts του καλλιτέχνη Martin Hajek δείχνουν πανέμορφα δίπλα στα 6s και 6s Plus.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles