21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες για πώληση της Electronic Arts

    Είναι δυνατόν ένας γίγαντας όπως η Electronic Arts, που έχει εξαγοράσει ένα σωρό από γνωστές εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών, με σημαντικότερο πρόσφατο παράδειγμα τη Bioware, να οδεύει η ίδια προς πώληση; Και όμως, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται η New York Post, αυτό είναι όντως εφικτό.

    Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η EA κάνει μία «ήσυχη έρευνα», αναζητώντας πιθανά σενάρια πώλησης. Υποτίθεται ότι την EA έχουν προσεγγίσει οι εταιρείες KKR και Providence Equity Partners, με την τελευταία να έχει μετοχές στη Zenimax, θυγατρική της Bethesda. Την Πέμπτη, η μετοχή της EA ανέβηκε κατά 8% στα 14 δολάρια, κάτι που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη αύξηση από τις 2 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Business Week.

    Μία άλλη πηγή είπε ότι η EA είναι πρόθυμη να δώσει πράσινο φως σε πώληση, όταν η μετοχή της ανέβει στα 20 δολάρια. Ένας αναλυτής της αγοράς πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν έχει αρκετές πιθανότητες για να συμβεί, ενώ ένας εκπρόσωπος της EA είπε ότι η εταιρεία του δεν συνηθίζει να σχολιάζει οποιαδήποτε φημολογία.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles