24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν το επόμενο iPhone να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο

    iphone-5s-next-new-iphone

    Η ιστοσελίδα iMore, υποστηρίζει πως πηγές της την ενημέρωσαν ότι η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone τον ερχόμενο Αύγουστο. Εννοείται πως στην αναφορά αυτή περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά όπως ο πιο ισχυρός επεξεργαστής και η κάμερα με τα περισσότερα megapixel, αλλά και αυτό το site υποστηρίζει, όπως έγραφε και ο Γιώργος Ιωσηφίδης νωρίτερα τον Ιανουάριο, ότι το νέο iPhone… θα είναι εμφανισιακά σαν το παλιό iPhone. Δεν θα αλλάξει δηλαδή ο σχεδιασμός του. Άρα θα μιλάμε για ένα iPhone 5S.

    O Αύγουστος, όμως, δεν μας φαίνεται και τόσο καλή ιδέα. Με δυσκολία φανταζόμαστε τον Tim Cook να διοργανώνει event μέσα στον Ιούλιο, ή τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, εκτός αν θέλει να εκμεταλλευτεί την έναρξη της σχολικής χρονιάς που για τα περισσότερα κράτη, αυτό ξεκινά στα τέλη Αυγούστου και όχι το Σεπτέμβριο. Από την άλλη, ξέρουμε από τις τελευταίες ανακοινώσεις μοντέλων iPhone (το 4S κυκλοφόρησε Οκτώβριο, ενώ το 5 τον περασμένο Σεπτέμβριο) ότι η Apple ποντάρει πολύ στα έσοδα ενός νέου iPhone για να παρουσιάσει αυξημένα αποτελέσματα κατά το τελευταίο τρίμηνο της οικονομικής χρονιάς της.

    Παραμένουμε λοιπόν να βλέπουμε το ενδεχόμενο μίας Αυγουστιάτικης κυκλοφορίας ενός iPhone 5S με επιφύλαξη, όπως με επιφύλαξη βλέπουμε και τον άλλο ισχυρισμό του iMore που θέλει το 5ης γενιάς iPad να ανακοινώνεται τον Απρίλιο. Γιατί η Apple να θέλει κάθε 6 μήνες να λανσάρει ένα iPad; Συνήθως δεν το κάνει. Εκτός κι αν η εταιρεία έχει αλλάξει τόσο πολύ επί εποχής Cook που θα εξελιχθεί σε μία Samsung, με εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων που θα τα ανακοινώνει κάθε τόσο.

    Για να δούμε. Και για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν κάποια στιγμή οι φήμες για την κυκλοφορία ενός μεγαλύτερου iPhone. Αμφιβάλλουμε, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον.

    Πηγή: iMore

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles