21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ryanair. Χωρίς χρήση πιστωτικών από ελληνικές τράπεζες, με μετρητά στα αεροδρόμια οι συναλλαγές 

    Η αεροπορική εταιρεία Ryanair, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας και έπειτα από την επιβολή περιορισμών στις κινήσεις κεφαλαίου που έχουν εφαρμοστεί στην Ελλάδα από τη Δευτέρα καθώς και ειδικότερα τους περιορισμούς στις συναλλαγές με το εξωτερικό, ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει προβλήματα στις συναλλαγές μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών που έχουν εκδοθεί από ελληνικές τράπεζες.

    ryanair

    Ως αποτέλεσμα, η αγορά εισιτηρίων θα μπορεί να πραγματοποιείται με μετρητά στα αεροδρόμια που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

    Ακολουθεί η (χθεσινή) ανακοίνωση της Ryanair

    «H Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης επιβεβαίωσε σήμερα, (30 Ιουνίου) πως οι ‘Έλληνες πολίτες θα μπορούνε να αγοράζουνε εισιτήρια στα Ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά. Οι πελάτες με Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν  υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγο των πρόσφατων capital controls που έχουνε επιβληθεί από την κυβέρνηση. Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουν τα εισιτήριά τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια.

    Οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται από τα capital controls τα οποία έχουνε επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες και μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό. Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles