15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung ετοιμάζει τις Iron Man versions των Galaxy S6 και S6 Edge!

    Το sequel των Avengers, Age of Ultron, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα, καθώς όλοι οι fans των υπερηρώων της Marvel και των comics σπεύδουν στις κινηματογραφικές αίθουσες για να θαυμάσουν τη δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια των Εκδικητών! H Samsung βλέποντας την τεράστια αποδοχή που απολαμβάνει ο κόσμος των Avengers αποφάσισε να προχωρήσει στην κυκλοφορία μίας ειδικής Iron Man version των ναυαρχίδων της Galaxy S6 και S6 Edge!  Fan-made-renders-of-Avengers-inspired-Galaxy-S6-edge-versions

    Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης special edition πραγματοποιήθηκε από τον Lee Young-hee, υπεύθυνο του marketing της Samsung, o οποίος προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη στο πλαίσιο ενός ειδικού event που αφορούσε την προβολή της νέας ταινίας της Marvel. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπεύθυνος της Samsung, οι Iron Man editions των S6 και S6 Edge θα είναι ντυμένες στα χρώματα του Iron Man και πρόκειται να κυκλοφορήσουν είτε στα τέλη Μαΐου είτε στις αρχές Ιουνίου. Τον περασμένο Μάρτιο είχε ακουστεί στην αγορά ότι η Samsung και η Marvel ετοίμαζαν από κοινού ένα ολοκληρωμένο line-up συσκευών που θα ήταν εμπνευσμένες από το σύμπαν των Avengers, όμως από ότι φαίνεται προς το παρόν μόνο η Iron Man edition πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

    *H εικονίζομενη συσκευή είναι fan-made concept και δεν αντικατοπτρίζει το επίσημο προιόν της Samsung…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles