21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    SafeFort: νέα στρατηγική συνεργασία με την Cymulate

    Η SafeFort LTD, κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων κυβερνοασφάλειας στην Κύπρο, ανακοινώσε πρόσφατα τη νέα στρατηγική συνεργασία της με την εταιρεία Cymulate. Η νέα αυτή συνεργασία που εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει η SafeFort στους πελάτες της, στοχεύει στην παροχή ακόμη περισσότερων ποιοτικών επίλογων προηγμένων λύσεων κυβερβνοασφάλειας.

    Να σημειωθεί ότι η Cymulate ιδρύθηκε με σκοπό την ενδυνάμωση των οργανισμών σε όλο τον κόσμο κατά των προηγμένων απειλών και έχει ώς στόχο την παροχή προηγμένης κυβερβνοασφάλειας με τον πλέον απλό και οικείο τρόπο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που εκατοντάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο την έχουν εμπιστευτεί, μεταξύ των οποίων κορυφαίες εταιρείες και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

    Μια από τις καινοτομίες που εφαρμόζει και διαφοροποιεί την Cymulate, είναι η δυνατότητα δημιουργίας penetriation scenarios και εκστρατειών προηγμένων επιθέσεων, που επιτρέπουν στις εταιρείες να αμφισβητούν, να αξιολογούν και να βελτιστοποιούν τη στάση τους στον κυβερνοχώρο έναντι των εξελισσόμενων απειλών, απλά και συνεχόμενα.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η SafeFort παρέχει την δυνατότητα δωρεάν παρουσίασης, κλείνοντας ραντεβού στον σύνδεσμο που ακολουθεί : meeting.safefort.com.cy

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles