18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Χαμηλές πτήσεις για τα Android Wear smartwatches που πωλήθηκαν το 2014

    Τα Android Wear smartwatches παρόλο που προωθούνται σε σημαντικό βαθμό από τους μεγάλους παίκτες της βιομηχανίας, ωστόσο οι πωλήσεις τους δεν σκορπούν και πολλά χαμόγελα. Η γνωστή φίρμα ερευνών Canalys έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από στοιχεία που αφορούν στις πωλήσεις των Android Wear Smartwatches για το 2014. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία 720.000 συσκευές Android Wear πωλήθηκαν μέσα στο 2014, γεγονός που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αγορά δεν έχει αναπτυχθεί στον βαθμό που θα επιθυμούσαν οι κατασκευαστές.

    android-wear

    Η Canalys αναφέρει ότι το Moto 360 ήταν το Android Wear smartwatch με τις περισσότερες πωλήσεις, ενώ το LG G Watch R είχε επίσης θετική πορεία ξεπερνώντας τον προκάτοχο του (χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται ποσοτικά στοιχεία). H Canalys σημείωσε ότι από τις 4.6 εκατομμύρια smart wearable συσκευές που πουλήθηκαν το 2014, το 15% ήταν Android Wear smartwatches. Αναμφίβολα, τα παραπάνω νούμερα δεν είναι τραγικά χαμηλά, αλλά ούτε και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για να σκορπούν υπέρμετρη αισιοδοξία στους κατασκευαστές. Όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη έκθεση, το Pebble είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής για τα Android Wear smartwatches, έχοντας πουλήσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο συσκευές. Σίγουρα η έλευση του Apple Watch που οι φήμες λένε ότι θα πραγματοποιηθεί κοντά στον Απρίλιο, είναι βέβαιο ότι θα ανακατέψει ακόμη περισσότερο την τράπουλα, αλλάζοντας τις ισορροπίες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles