15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σάλος στην Αυστραλία: Απολύθηκαν υπάλληλοι της Apple που μοιράζονταν φωτογραφίες πελατών με συναδέλφους τους

    Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Αυστραλία, όπου η Apple προχώρησε σε απόλυση εργαζομένων από κατάστημά στο Brisbane, έπειτα από “καταγγελίες” ότι μοιράζονταν φωτογραφίες γυναικών πελατών, που έβρισκαν μέσα σε συσκευές προς επισκευή, με συναδέλφους τους – και μάλιστα προχωρούσαν σε ένα “παιχνίδι” όπου βαθμολογούσαν κάθε φωτό από το 1 έως το 10.

    apple-store

    Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα του Brisbane, Courier-Mail, δεκάδες φωτογραφίες χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση των κατόχων τους, είχαν φτάσει στα χέρια των τεχνικών, ενώ κάποιες είχαν κλαπεί από τηλέφωνα πελατών.

    Υπάρχουν μάλιστα ισχυρισμοί ότι το ίδιο συνέβαινε και σε άλλα καταστήματα της Apple στην Αυστραλία, ακόμη και στην πρωτεύουσα Σίδνεϋ.

    Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένας υπάλληλος της εταιρείας παρατήρησε ότι ένας τεχνικός κοιτούσε για ώρα το iPhone ενός πελάτη στο δωμάτιο επισκευής.

    Η Apple επιβεβαίωσε τη σχετική έρευνα και ότι αρκετοί υπάλληλοί της απολύθηκαν γι’ αυτό το λόγο, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στη χώρα, όπως είναι απολύτως φυσικό.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles