15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samba: η iOS εφαρμογή που θα αγαπήσεις!

    SAMBA

    Οι εφαρμογές αποστολής μηνυμάτων, όπως το What’s App, το Viber ακόμη ακόμη και το δικό μας, ελληνικό, Voimore, είναι το next best think. Προς επίρρωσιν της προηγούμενης πρότασης, σου υπενθυμίζω την εξαγορά του What’s App από το Facebook για το “μικροποσό” των 16 δισ. δολαρίων. Κάτι άλλο το οποίο είναι της μοδός, είναι η αποστολή βίντεο. Με την ραγδαία αύξηση των χρηστών smartphones ακολούθησε αύξηση και στο ποσοστό των χρηστών οι οποίοι μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους τους στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Πόσες φορές όμως, δεν έχετε στείλει βίντεο στον κολλητό σας με μια αστεία στιγμή σας από την πενταήμερη, την έξοδό σας, την καθημερινότητά σας γενικότερα, για να εισπράξετε ένα ξερό “χαχαχα! καλό!” ή ένα “OMG” η ακόμη και ένα “LOL”;

    Ο δημιουργός της εφαρμογής Samba, Barak Hachamov, είπε να βάλει ένα τέλος στα μονότονα μηνύματα-απαντήσεις και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η εφαρμογή. Το Samba, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του να βιντεοσκοπήσουν την αντίδρασή τους και να τη στείλουν ως απάντηση στο αποστελέα του βίντεο. Σίγουρα δίνει ένα νέο αέρα στην επικοινωνία, δε νομίζεις;

    Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Samba από το Store της Apple (προς το παρόν μόνο οι κάτοχοι iOS συσκευών μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν) , να επιλέξεις τον φίλο που θα είναι ο αποδέκτης του βίντεο καθώς -και το πιο βασικό- το βίντεο που θες να στείλεις. Μόλις είσαι έτοιμος πάτα flick και περίμενε το βίντεο με την αντίδρασή του!

    samba screen568x568

    Μια από τις δυνατότητες της εφαρμογής που αξίζει να αναφερθεί είναι αυτή του Unsend. Το Unsend σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις το βίντεο καθώς και αυτό με την αντίδρασή σου και από τις δύο συσκευές (τη δική σου αλλά και του αποστολέα) σε περίπτωση που δεν… αντέδρασες “καλά”!

    Για σένα που δεν έχεις iOS συσκευή, κάνε λίγο κράτει καθώς κάτι έχουν στα σκαριά για τους κατόχους Android συσκευών.

    Είσαι χρήστης της εν λόγω εφαρμογής; Πες μας, ποιές είναι οι δικές σου εντυπώσεις;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles