16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung αναγνωρίζει την ευπάθεια των Galaxy S III, Note και ετοιμάζει Fix «σύντομα»

    Τις προηγούμενες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για την ευπάθεια που παρατηρήθηκε από χρήστες του XDA, σε συσκευές της Samsung κυρίως που έχουν τους επεξεργαστές Exynos 4210 και 4412. H ευπάθεια αυτή επιτρέπει σε οποιονδήποτε διαθέτει τις γνώσεις, να έχει πρόσβαση για πρώτη φορά στη φυσική μνήμη του τηλεφώνου, εξ αποστάσεως. Ο κίνδυνος, όπως σας είχαμε γράψει εντοπίζεται κάμποσα δημοφιλή τηλέφωνα της Samsung, όπως το Galaxy S III, το SII και το Note II, όπως και το Meizu.

    H Samsung εχθές αναγνώρισε επισήμως το πρόβλημα με την ευπάθεια και σε δήλωσή της στο Android Central, αναφέρει πως έχει υπόψιν της την ευπάθεια που σχετίζεται με τον Exynos και σύντομα θα διαθέσει update που θα διορθώνει το πρόβλημα. Επισημαίνει πως το ζήτημα προκύπτει όταν μία κακόβουλη εφαρμογή λειτουργεί στις ευπαθείς συσκευές και όχι τις περισσότερες συσκευές που λειτουργούν αξιόπιστες εφαρμογές.

    Σε κάθε περίπτωση, όσοι από εσάς διαθέτετε συσκευές με τους παραπάνω επεξεργαστές, θα δείτε σύντομα το update από την Samsung, φημολογείται, μέσα στο Σαββατοκύριακο

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles