21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung ATIV Book 9 2014 Edition, τώρα και με 15άρα οθόνη! [CES 2014]

    Μια από τις πολλές, νέες παρουσιάσεις της Samsung στη CES 2014 είναι και το νέο ATIV Book 9 notebook της, η “2014 Edition”, το οποίο βελτιώνεται σε σχέση με τον επιτυχημένο προκάτοχό του και μπαίνει δυνατά στην κατηγορία των 15ιντσων φορητών υπολογιστών.

    Η συσκευή διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών, ανάλυσης 1080p, όμως η Samsung καταφέρνει να διατηρήσει το μεγάλο ατού της, που δεν είναι άλλο από τις compact διαστάσεις: Μόλις 16 χιλιοστά πάχος έχει το ATIV Book 9 και ζυγίζει 1,77 κιλά, όταν το αντίστοιχο…Macbook φτάνει τα 2 κιλά! Αν αυτό δεν είναι ενδεικτικό της κατασκευής του, τότε τίποτα δε μπορεί να είναι.

    Samsung_ATIV_Book9_2014_Edition

    Η οθόνη είναι βελτιωμένη με μεγαλύτερη φωτεινότητα στα 300 nits και γωνία θέασης 178 μοιρών, στο εσωτερικό του laptop κρύβεται ένας Core i5 ή i7 επεξεργαστής (Haswell) με Intel 4400 ενσωματωμένο chip γραφικών και μπορείτε να χωρέσετε SSDs με χωρητικότητα έως 1TB συνδυαστικά. Επιπλέον βελτιωμένη είναι η αυτονομία του, ενώ υποστηρίζει και lossless audio χάρη στον Wolfson digital-to-analog μετατροπέα του.

    Στο ATIV Book 9 2014 Edition μπορείτε να προσθέσετε και το ATIV One 7, το νέο all-in-one PC της Samsung, με λεπτό σχεδιασμό και στρογγυλεμένες γωνίες που φέρνουν λίγο σε…Galaxy. Περιλαμβάνει αρκετά από τα θετικά στοιχεία του Book 9, όπως την οθόνη του και τη δυνατότητα αναπαραγωγής lossless audio με 2 ισχυρά ηχεία των 7 Watts και tweeters. Μπορεί να λειτουργήσει και σαν ασύρματο Bluetooth σύστημα ήχου, όταν είναι σε sleep mode!

    samsung-ativ-one-7

    Τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την τιμή τους.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles