16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξενάγηση στο περίπτερο της Samsung @ IFA 2012 (vid)

    Η παρουσία της Samsung στην IFA 2012 ήταν πραγματικά ξεχωριστή, σε σημείο που αν λέγαμε ότι ήταν η εταιρεία που έκλεψε τις εντυπώσεις όσο καμία άλλη δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί υπερβολή.

    H κορεατική εταιρεία εντυπωσίασε με το πλήθος των νέων προϊόντων, ειδικότερα των mobile προτάσεών της. Όχι τυχαία, βέβαια, καθώς το Unpacked Event που πραγματοποιήθηκε δύο μέρες πριν την έκθεση, έκρυβε πολλές και σημαντικές εκπλήξεις, με προεξάρχουσα την παρουσίαση του Galaxy Note II, του νέου ταμπλετόφωνου της εταιρείας με την οθόνη των 5.5 ιντσών και το ανανεωμένο S-Pen (διαβάστε για τη γνωριμία μας με τη συσκευή στο event εδώ).

    Στην ίδια εκδήλωση, όμως, παρουσιάστηκαν τόσο ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν, η Samsung Galaxy Camera, μία φωτογραφική μηχανή με Android λειτουργικό, όσο και τα μέλη της νέας Windows 8 οικογένειας ATIV, τα υβριδικά Smart PC και Smart PC Pro, το tablet ATIV Tab καθώς και το Windows  Phonr 8 κινητό τηλέφωνο ATIV S. Όλα αυτά τα mobile προϊόντα έδωσαν, φυσικά, δυναμικό παρόν και στο περίπτερο της Samsung από την πρώτη μέρα της έκθεσης, καταλαμβάνοντας μία μεγάλη έκταση σ’ αυτό.

    Εξίσου σημαντική ήταν, όμως, και η παρουσία του Audio/Video κομματιού, με τη νέα 55άρα OLED TV να μας κάνει να χαζεύουμε για ώρα. Στο περίπτερο της εταιρείας μπορούσε να δει κανείς ακόμη τα ανανεωμένα Series 9 laptops με Windows 8, καθώς και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες προτάσεις των Κορεατών.

    Δείτε το video που ετοιμάσαμε την πρώτη μέρα της IFA 2012 από το περίπτερο της Samsung στο Hall 20

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles