21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσαν οι συσκευές της Samsung που θα δεχθούν το Android 6.0 μέσα στο Α’ τρίμηνο του 2016;

    Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προχωρούν στην αναβάθμιση των συσκευών τους από Android Lollipop σε Android (6.0) Marshmallow. Τόσο η Lenovo όσο και η HTC έχουν ενημερώσει τους users για το πότε θα ξεκινήσουν οι συσκευές τους να δέχονται το νέο OS, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες. Η Samsung ανήκει στις εταιρείες που ακόμη δεν έχουν προβεί στην επίσημη ανακοίνωση των μοντέλων που θα δεχθούν το νέο λειτουργικό της Google, ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες και έμπιστες πηγές πρόσφατα βγήκε στο φως μία λίστα με τις 12 συσκευές της Samsung, οι οποίες αναμένεται να αναβαθμιστούν σε Android 6.0 μέσα στο πρώτο και στο δεύτερο τρίμηνο του 2016.

    Samsung-Android-6_0-Marshmallow

    Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη λίστα τα smartphones της Samsung που θα δεχθούν το update είναι τα: Galaxy Note 5, Note 4, Note 4 Duos, S6 edge+, S6, S6 Duos, S5, S5 Neo και S5 LTE. Η συγκεκριμένη λίστα αναφέρει ότι το μέσα στο Β’ τρίμηνο του 2016, το Android 6.0 update θα λάβουν τα Galaxy Alpha, Tab A, Tab S2 9.7 και Tab S2 8.0. Αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η παραπάνω λίστα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, παρόλα αυτά εάν συνδυαστεί και με άλλα reports τα οποία στο παρελθόν ανέφεραν ότι το πολυπόθητο update θα ερχόταν στις αρχές του 2016, τότε το πιθανότερο είναι ότι η συγκεκριμένη λίστα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles